Ontdek je stijl en wordt blij van je kledingkast
Wil jij blij worden van je kledingkast? Wil jij (bijna) al je kleding met elkaar kunnen combineren? Wil je kleding die echt bij je past?

Dan is het kennen van je eigen stijl heel belangrijk!

De meeste vrouwen staan hier niet of nauwelijks bij stil. Of ze zeggen mijn stijl is vrouwelijk en stoer (of andersom), en laten het daar verder bij. Dit is echt veel te vaag en het helpt je nauwelijks op weg. Ik hoor deze 2 woorden zo vaak voorbij komen en de kleding die deze vrouwen dragen loopt echt heel erg uiteen. Dus iedereen stelt zich weer wat anders voor bij vrouwelijk en stoer.

Weet jij wel precies wat jouw stijl is?

Of sta jij ook ‘s morgens (of ‘s avonds) voor je kledingkast en heb je geen idee wat je nu weer aan zal doen. Of draag je steeds dezelfde outfits en ben je daar nu wel klaar mee. Wordt je gewoon niet meer blij van je kleding en wil je daar graag wat aan doen?

Dan is het tijd om eens goed te bekijken wat nu eigenlijk jouw kledingstijl is.

Het kennen van je eigen stijl is de basis voor je hele kledingkast/garderobe. Als jij namelijk weet wat bij jou past en wat je mooi vind kun je heel gericht kleding kopen. Als je het niet zo duidelijk hebt wat je stijl is, dan koop je gewoon wat je op dat moment mooi vind. Maar hierdoor heb je van alles en nog wat in je kledingkast hangen, maar je kunt maar weinig met elkaar combineren. En van sommige kledingstukken wordt je (achteraf) helemaal niet blij meer, waarom had je deze ook al weer gekocht? Je staat dan met een gevoel van wanhoop voor je kledingkast omdat het gewoon niet is wat jij wil.

Herkenbaar?

Je kan heel simpel beginnen door een moodboard te maken. En het is ook belangrijk om op zoek te gaan naar 3 woorden die jouw stijl omschrijven, en dan bedoel ik niet vrouwelijk en stoer. Je moet opzoek naar veel specifiekere woorden.

Ik hoop je met deze 2 tips een klein beetje op weg te helpen. Wil je nog meer tips voor het ontdekken van je stijl, meld je dan alvast aan voor de gratis training. Hierin laat ik je alle stappen zien die nodig zijn om je eigen stijl te gaan ontdekken. Ook vertel ik je hoe je een goede basisgarderobe opzet, hoe combineren werkt en krijg je nog veel meer tips om orde en overzicht in je kledingkast te krijgen. 

Ik hoop je terug te zien bij de gratis training!

Liefs,

Alieke