Fierce in Fashion

helpt introverte vakvrouwen die meer zelfvertrouwen willen om de

fierce vrouw te worden die zij willen zijn, zodat zij hun

eigenwaarde in gaan zien, zich op de manier presenteren die echt

bij ze past en transformeren naar de vrouw die zij willen zijn

Je hebt een leuk leven met een super leuke baan, maar je mist nog wel iets. 

Je voelt al heel lang dat jij je nog niet echt laat zien, je voelt je nog te onzeker en daar baal je van. 

Download mijn gratis werkblad ‘hoe wordt ik een fierce vrouw’ en bepaal zelf hoe jij gezien wilt

worden en hoe jij je leven wilt gaan leven. 

Je hebt het goed voor elkaar!

Je hebt best een leuk leven. Je hebt hard je best gedaan om te komen waar je nu bent. Je hebt een leuke carrière opgebouwd of je hebt je eigen bedrijf opgezet. Echt je hebt niks te klagen. Maar toch heb je regelmatig het gevoel dat je niet helemaal jezelf bent, je mist een stukje van jezelf. 

Brandt jouw vuur nog wel?

Ondanks dat je een leuk leven hebt, voel je van binnen dat er voor jou nog iets mist. Je helpt iedereen, maar echt tijd voor jezelf nemen dat schiet er bij in. Voor de buitenwereld lijkt je leven perfect, maar jij weet dat je wat mist om je echt de fierce vrouw te voelen die jij wilt zijn. Ergens onderweg is je vuur voor een deel uitgedoofd en nu leef je een leven waar je niet 100% blij mee bent. 

Gewoon maar doorgaan gaat niet werken

Als je maar door gaat zoals je nu doet gaat het niet goed komen. Je wordt chagrijnig, krijgt een kort lontje, zelfs een burn-out ligt op de loer en je bent verre van gelukkig. Om te gaan leven zoals jij dat wilt is het nodig dat jij de fierce vrouw wordt die je wilt zijn. Maar hoe krijg je dat voor elkaar?

Wat als ik je zeg dat je daar vandaag al verandering in kunt brengen?

Als ik je vertel dat je nu al de 1e stap kunt zetten

om die fierce vrouw te worden?

Dat jij je eigen kwaliteiten ontdekt en ze ook in gaat zetten, zonder schuld gevoel. 

Dat je precies weet hoe jij je leven wilt leven en daar ook voor gaat.

Dat je meer inzicht krijgt in wat kleur en kleding voor je doet en wat bij je past.

In mijn gratis werkblad ‘hoe wordt ik een fierce vrouw’ wordt het voor jou helemaal duidelijk wat je precies nodig hebt om die fierce vrouw te worden.

Laat je vuur niet langer smeulen, maar stook het op!

Hoe ik je kan helpen

Feel Fierce Female

Wil jij elke week geïnspireerd worden om de fierce vrouw te worden die je wilt zijn? Meld je dan aan voor de Feel Fierce Female inspiratiemail. Ik inspireer je elke week om de actie te nemen om die vrouw te worden die je wilt zijn. Are you in? 

Gratis feel fierce sessie

We hebben allemaal een plaatje in ons hoofd van hoe we willen dat ons leven is en hoe we zelf zijn en er uit zien. De realiteit wijkt daar vaak nog wel van af. Wil jij die fierce vrouw zijn die je in je gedachten bent, maar weet je niet hoe? 

De gratis feel fierce sessie is dan net wat jij nodig hebt. We kijken samen waar je precies tegenaan loopt en ik geef je direct twee tips waar je wat mee kunt. De eerste stap naar het worden van die fierce vrouw is gezet!

Masterclass Jouw nummer 1 kracht ontdekt

Als introverte vrouw vind je het lastig om precies te zeggen wat jouw kracht is. Je kan niet precies benoemen wat jouw kwaliteiten zijn. En jij wilt hier juist graag duidelijkheid in. 

Jij wilt precies weten wat jou drijft, hoe jij de dingen doet op een manier die helemaal bij je past, wat jouw grootste kracht is en wat jouw kwaliteiten zijn. Jij wilt dit ook kunnen laten zien in je kleding zodat je het kunt uitstralen zonder iets te zeggen.  

Jij wilt vol zelfvertrouwen in het leven staan en je eigenwaarde kennen. Jij wilt met (gepaste) trots kunnen vertellen wie je bent en wat je wilt.  

Jij wilt een fierce vrouw zijn, maar dan wel op jouw manier. 

Deze masterclass is voor jou om jouw nummer 1 kracht te leren kennen en de transformatie in gang te zetten.

Traject: wordt de fierce vrouw die jij wilt zijn

Je leven is leuk en je houdt van je vak, maar je merkt dat je niet echt jezelf durft te laten zien en daar wil je verandering in brengen. Jij wilt gezien worden, jij wilt jezelf waarderen voor wie je bent, jij wilt kleding dragen die echt bij je past en waar jij je goed in voelt, jij wilt transformeren naar de vrouw die jij wilt zijn. 

Je voelt aan alles, ‘ik ben er klaar voor om te veranderen. Ik wil er nu echt werk van maken anders blijf ik maar zo doorgaan’. 

Jij bent klaar voor de transformatie om de fierce vrouw te worden die jij wilt zijn!

Mijn nieuwste blogs

Wat is jouw kledingstijl

Trendkleuren herfst/winter 2020

Kleuren die je van nature mooi staan

Volg Fierce in Fashion op social voor meer inspiratie!