Fierce = vol zelfvertrouwen jezelf laten zien

en de vrouw en moeder zijn die jij wilt zijn

Hoe fijn zou je dat vinden?

Niet meer constant aan anderen aanpassen,

maar gaan voor wat jij wilt en wie jij wilt zijn. 

Als moeder cijfer jij jezelf meestal weg, want je kinderen zijn het aller belangrijkste voor je. Zij gaan echt boven alles. 

Maar je kunt ook én goed voor jezelf zorgen én een goede liefdevolle moeder zijn. 

En daarom heb ik voor jou de 365 dagen persoonlijke kracht gemaakt. Elke dag krijg je van mij een mailtje met daarin een tip, opdracht, idee, inspiratie of instructie. Jij bepaald zelf het doel waar je naartoe wilt werken 

Dit is trouwens helemaal gratis!

Elke maandag start er een nieuwe groep vrouwen, dus schrijf je in en doe mee! Iedereen begint bij het begin, het maakt niet uit wanneer je start je krijgt altijd 1 heel jaar 🙂 

Er zit veel meer in jou dan je denkt

Als moeder zit het haast in je bloed om die verzorgende rol op je te nemen. Wat trouwens erg mooi is om te doen. 

Wij hebben zelf 3 jongens en zij zijn het kostbaarste bezit dat we hebben. We doen echt alles voor ze als dat kan. Dat betekent trouwens niet automatisch dat ze altijd krijgen wat zij willen 😉

Sinds ik moeder ben heb ik gemerkt dat ik een moeder ben die het nodig heeft om haar eigen ding te kunnen doen. Ik houd heel veel van ze, maar even tijd weg van ze doet wonderen voor mijn humeur 🙂 

Je kunt echt een goede moeder zijn én doen wat jij het liefste doet. 

Je doet dit niet alleen voor jezelf, maar hoe zou het er in je gezin aan toegaan als jij beter in je vel zit? Als jij echt kan zijn wie jij bent en doet wat je het liefst zou doen? Zouden je kinderen blijer zijn? Zouden ze het thuis weer gezelliger vinden? En je partner? Als hij merkt dat je meer zelfvertrouwen krijgt en er weer echt bent als vrouw?

Als jij denkt dat aan jezelf werken egoïstisch is, dan heb je het helemaal mis!

Juist door aan jezelf te werken kom je beter in je vel te zitten en krijgen jullie allemaal een leuker leven. 

Waar wacht jij eigenlijk nog op? 

Kies voor je gezin en begin met fierce zijn!

Hoe ik je kan helpen

Feel Fierce Female

Wil jij elke week geïnspireerd worden om de fierce vrouw te worden die jij wilt zijn? Om krachtiger te worden in het maken van jouw eigen beslissingen? Meldt je dan aan voor de Feel Fierce Female inspiratiemail. Ik inspireer je elke week om de actie te nemen om die vrouw te worden die jij wilt zijn. Are you in? 

365 dagen persoonlijke kracht

Wil je graag eerst kijken of wat ik doe bij je past? Begin dan heel simpel met elke dag een stapje te doen. Helemaal gratis bied ik jou 365 dagen persoonlijke kracht aan.

Elke dag een mail van mij waarin ik je een tip, opdracht, idee, inspiratie of instructie geef waardoor jij kan groeien en krachtiger kan worden.

We gaan met 10 gebieden van persoonlijke kracht aan de slag. In een paar minuten per dag kun je heel wat resultaat boeken.

Elke maandag start er een nieuwe groep vrouwen, dus schrijf je in en doe mee! Iedereen begint bij het begin, het maakt niet uit wanneer je start je krijgt altijd 1 heel jaar 🙂

Masterclass: Krachtig jezelf zijn

Voor moeders die aan zichzelf willen werken, zodat zij de vrouw en moeder worden die zij willen zijn. 

Deze masterclass laat jou zien waar jouw kracht ligt. We gaan kijken hoe je deze kracht in kunt zetten op een punt waar je nu mee worstelt. 

Je krijgt concrete handvatten en tips om er direct mee aan de slag te kunnen gaan. 

Je gezin op 1 en jij als krachtige vrouw aan het roer.

Wil jij krachtig jezelf zijn? Meld je dan aan  

Traject: Groots jezelf zijn

Wil jij een fierce vrouw zijn? Een vrouw die vol zelfvertrouwen zichzelf laat zien en de vrouw en moeder is die zij wil zijn. 

Wil jij gewoon jezelf zijn, maar dan krachtiger en grootser? Een moeder die én goed voor haar kinderen zorgt én zichzelf niet verliest?

Dan is het nu tijd om in actie te komen en te kiezen wat je wilt. 

We gaan werken aan je zelfvertrouwen, je krijgt heel veel inzicht in jezelf, je kunt praktisch aan de slag en ook gaan we werken aan het jezelf echt laten zien in je kleding. Als image consultant kan ik dat stukje natuurlijk niet laten liggen 🙂 

Ben jij er klaar voor om eindelijk de vrouw en moeder te worden die je altijd al wilde zijn? 

Mijn nieuwste blogs

Hoe je in 10 stappen krachtig jezelf kunt zijn

Alles voor je gezin – een gelukkige moeder is de basis voor een gelukkig gezin

Waarom ik mijn business heb omgegooid

Volg Fierce in Fashion op social voor meer inspiratie!