Fierce in Fashion

helpt vrouwelijke ondernemers om vol zelfvertrouwen hun persoonlijkheid

te laten zien in hun kleding. Zodat zij zichzelf goed op de kaart kunnen zetten,

en zo meer zichtbaarheid creëren. 

 

 

 

 

 

 

Doe de powertypetest

Elke vrouw is anders, en heeft andere kwaliteiten. Hoe kun je nu jouw kwaliteiten inzetten zodat jij je leven en je bedrijf zo fijn mogelijk kunt inrichten. 

Door de powertypetest te doen weet je precies waar jouw kwaliteiten liggen en hoe je dit het beste in je leven en bedrijf kunt toepassen. Ook kijken we naar de kleuren die het beste bij je passsen zodat ook je uitstraling helemaal bij  jou past. 

Ontdek welke powertypes jouw blauwdruk vormen en ga er direct mee aan de slag! 

SPECIALE AANBIEDING: 

Omdat ik nog met zwangerschapsverlof ben heb ik een speciale aanbieding voor je. Meld je aan voor de powertypetest vóór 17 september en doe de test voor € 34,- i.p.v. € 75,- (ex. btw)

Download het gratis e-book ‘Zichtbaar worden, persoonlijk en met je bedrijf’!

Ontvang het wekelijkse e-zine van Fierce in Fashion

Wil je elke week waardevolle info en tips rechtstreeks in je mailbox krijgen? Meld je aan voor het e-zine.

(Op dit moment ben ik met zwangerschapsverlof, dus er komt niet elke week een e-zine uit. Half september start ik weer met elke week een e-zine)

Hoe ik je kan helpen

Workshop personal branding en jouw unieke kledingstijl

Jij bent jouw bedrijf, maar wie ben jij? 

Als je aan de slag wilt met je personal branding is dit een super belangrijke vraag. Wie ben je en wat wil je? Maar niet alleen wie jij van binnen bent telt mee voor je personal branding, ook hoe je er uit ziet is heel belangrijk. En daarom heb ik deze workshop ontwikkeld om je met beide dingen op weg te helpen. 

Persoonlijke pakketten

Wil je meer dan de algemene adviezen of de korte persoonlijke aandacht tijdens een workshop? Dan is een persoonlijk pakket iets voor jou. Ik kan me dan helemaal op jou focussen en zo krijg jij de beste adviezen waar je direct mee aan de slag kunt. Er zijn 3 pakketten waar je uit kunt kiezen én je kunt ze ook combineren. Als je 2 pakketten combineert krijg je als bonus een mooie make-up set cadeau. Kies je voor ‘the whole shebang’ (dus alle pakketten) dan krijg je als bonus een mooie make-up set én 1 gratis Fashion check (t.w.v. € 97,-) waarin ik je voor het nieuwe seizoen weer op weg help. 

Fashion Talk

Wil jij graag persoonlijk contact met mij om te zien of ik je ergens mee kan helpen? Dan is een Fashion Talk iets voor jou. 

We gaan samen kijken waar je hulp bij nodig hebt, zodat ik je het beste kan adviseren. 

Mijn nieuwste blogs

Hoe werkt een capsule collectie

Investeren in jezelf voor een sterk personal brand

5 tips voor comfortabele, maar nette outfits

Volg Fierce in Fashion op social!