Fierce in Fashion

helpt gedreven vakvrouwen die meer tijd voor zelfontwikkeling willen nemen

om te leven vanuit hun persoonlijke kracht (op een hele praktische manier), 

zodat zij meer vrijheid, plezier en geluk ervaren.

Je hebt het (erg) goed voor elkaar in je leven, maar je mist nog wel iets. 

Iets waardoor je echt gelukkig wordt.

Download mijn werkboek en ontdek wat jou gelukkig maakt door simpelweg 1 van de 10 opties te kiezen.

En het zou natuurlijk geen werkboek zijn als je er ook niet gelijk mee aan de slag kunt 🙂

Je hebt het goed voor elkaar!

Je hebt een leuk leven. Je hebt een leuke man aan de haak geslagen, je hebt je gezin enigszins onder controle, je hebt een eigen bedrijf of een super leuke baan, je hebt leuke vrienden. Alle ballen dansen vrolijk in de lucht en daar doe je ook goed je best voor.

Echt je hebt niks te klagen.

Hoe zit het met je hart?

Ondanks dat je een leuk leven hebt, voel je van binnen dat er voor jou nog iets mist. Je bent voor iedereen aan het zorgen, maar echt tijd voor jezelf nemen dat schiet er bij in. Voor de buitenwereld lijkt je leven perfect, maar jij weet dat je wat mist om echt gelukkig te zijn. Diep in je hart weet je wel wat dat is, maar ga je hier iets mee doen? 

Het moet op elk vlak kloppen

Als je maar door gaat zoals je nu doet, voor iedereen zorgen behalve voor jezelf, dan gaat het niet goed komen. Je wordt chagrijnig, krijgt een kort lontje, zelfs een burn-out ligt op de loer en je bent verre van gelukkig. Om echt gelukkig te kunnen zijn moet het op elk vlak kloppen. Maar hoe krijg je dat voor elkaar?

Wat als ik je zeg dat je daar vandaag al verandering in kunt brengen?

Als ik je vertel dat je nu al de 1e stap kunt zetten

om echt gelukkig te worden?

Echt helemaal gelukkig zijn, kun jij je dat voorstellen? Dat elke dag weer een feestje is of je nu werkt of voor je kinderen zorgt.

Dat je zo gelukkig bent dat je ook nog tijd en energie hebt om er voor anderen te zijn. Je bent zelf gelukkig, maar kunt ook mee helpen om anderen gelukkig te maken.

Je durft ook je grenzen aan te geven zodat je in deze blije bubbel blijft. Je erkent wat jij nodig hebt en richt je leven zo in zoals het voor jou het beste werkt. 

In mijn gratis werkboek ‘Ontdek wat jou echt gelukkig maakt’ wordt het voor jou duidelijk wat het nu precies is dat jij nodig hebt om gelukkig te zijn.

Stel je eigen geluk nu niet nog verder uit, maar ga er voor!

Hoe ik je kan helpen

Gratis boostsessie

Heb jij een droom die je waar wilt maken? Of wil je jezelf verder ontwikkelen? Weet je alleen niet zo goed waar te beginnen?  Dan is deze gratis boostsessie ideaal voor jou. Je krijgt van mij een kleurenscan en we kijken wat nu precies jouw verlangen is. 

Ik doe dit omdat ik heel graag mensen help en omdat dit mijn leven waardevol maakt. Ik help je dus met alle liefde en ook zo goed mogelijk.

Kom naar de workshop ‘Ik wil meer ….. in mijn leven’

Als gedreven vakvrouwen willen wij wat. Wij willen niet zomaar een beetje leven, maar wij willen iets bereiken en neerzetten. En onderweg daar naartoe willen we ook nog genieten van het leven. Denk even terug aan de laatste keer dat jij zei ‘ik wil meer … in mijn leven’, wat stond er toen op de puntjes? Is dit nog steeds wat je wil of is dit inmiddels veranderd? 

Wil jij meer geluk, meer succes, meer balans, meer creativiteit, meer rust, meer kracht, meer plezier, meer … in het leven? 

Kom naar de powermiddag!

Voor gedreven vakvrouwen die meer plezier in hun leven willen en zichtbaar willen zijn op hun eigen manier

De powermiddag laat je jouw grootste kracht zien en welke talenten jij hebt. Deze kun je heel bewust inzetten om zo een bedrijf te runnen dat heel dicht bij jezelf staat. We gaan voor meer plezier en meer impact, maar dan wel op jouw manier. 

Er is zoveel meer mogelijk als jij je kracht waardeert, leeft en uitstraalt. Meer jij, meer kracht, meer impact, meer van waarde voor de wereld. 

Mijn nieuwste blogs

Voorjaar en zomerkleuren 2020

Hoe stuiterende ballen voor meer geluk zorgen

5 dingen die je moet weten om kleuren combineren makkelijk te maken

Volg Fierce in Fashion op social!