Fierce = vol zelfvertrouwen jezelf zijn, jezelf laten zien

en leven zoals jij dat wilt

Hoe fijn zou je dat vinden?

Niet meer constant aan anderen aanpassen. Of altijd maar reageren op de dingen die op je af komen en daar dan weer het beste van maken. 

Maar gaan voor wat jij wilt op de manier die jij kiest en laten zien wie jij wilt zijn.

Fierce = leven vol vuur

Om te bepalen in hoeverre jij hier al mee op weg bent, heb ik een quiz voor je gemaakt. 

Beantwoord de 5 vragen en zie direct waar jij nu staat en wat je kunt doen om je vuur verder op te stoken. 

Er zit veel meer in jou dan je denkt

Als moeder neem je haast automatisch die verzorgende rol op je. Wat trouwens erg mooi is om te doen. Dat wordt ook min of meer van je verwacht natuurlijk. Er wordt nog veel meer van je verwacht en elke dag gebeuren er dingen waarop je moet reageren of je aanpassen. De vraag is nu, wíl jij zo leven?

Wil jij je leven laten bepalen door wat anderen van je verwachten of wat er van buitenaf op je af komt? Of wil jij zelf kiezen hoe jij leeft?

Wij hebben zelf 3 jongens en zij zijn het kostbaarste bezit dat we hebben. We doen echt alles voor ze als dat kan. Dat betekent trouwens niet automatisch dat ze altijd krijgen wat zij willen 😉

 

Ik heb in mijn leven wel geleerd dat je door altijd maar te doen wat anderen van je verwachten en altijd maar te reageren op wat er van buitenaf op je af komt, je opgebrand raakt. Je levenslust neemt steeds meer af. Je voelt je steeds minder gelukkig. 

Ik ben er om je te laten weten dat het zo niet hoeft, dat het echt anders kan. Jij mag zelf bepalen hoe jij wilt leven. Jij mag er zijn zoals je bent en dat mag je laten zien. 

Ben jij er klaar voor om hiermee aan de slag te gaan? Wil jij al je lef bij elkaar schrapen om de eerste stap te gaan zetten? Waar wacht jij dan eigenlijk nog op? 

Kies voor jezelf, je gezin en het leven dat jij wilt en begin met fierce zijn!

Hoe ik je kan helpen

Feel Fierce Female

Wil jij elke week geïnspireerd worden om de fierce vrouw te worden die jij wilt zijn? Om krachtiger te worden in het maken van jouw eigen beslissingen? Meldt je dan aan voor de Feel Fierce Female inspiratiemail. Ik inspireer je elke week om de actie te nemen om die vrouw te worden die jij wilt zijn. Are you in? 

365 dagen persoonlijke kracht

Wil je eerst zelf beginnen met verschil maken in je leven? Begin dan heel simpel met elke dag een stapje te doen. Helemaal gratis bied ik jou 365 dagen persoonlijke kracht aan.

Elke dag een mail van mij waarin ik je een tip, opdracht, idee, inspiratie of instructie geef waardoor jij kan groeien en krachtiger kan worden.

We gaan met 10 gebieden van persoonlijke kracht aan de slag. In een paar minuten per dag kun je heel wat resultaat boeken.

Elke maandag start er een nieuwe groep vrouwen, dus schrijf je in en doe mee! Iedereen begint bij het begin, het maakt niet uit wanneer je start je krijgt altijd 1 heel jaar 🙂

Masterclass: Krachtig jezelf zijn

Voor moeders die aan zichzelf willen werken, zodat zij de vrouw en moeder worden die zij willen zijn. Voor vrouwen die zelf willen gaan bepalen hoe zij leven en die niet meer geleefd willen worden. 

Deze masterclass laat jou zien waar jouw kracht ligt. We gaan kijken hoe jij deze kracht in kunt zetten en we pakken gelijk een eerste stuikelblok aan.

Je krijgt concrete handvatten en tips om er direct mee aan de slag te kunnen gaan. 

Je gezin op 1 en jij als krachtige vrouw aan het roer.

Wil jij krachtig jezelf zijn? Meld je dan aan  

Traject: Groots jezelf zijn

Wil jij een fierce vrouw zijn? Een vrouw die vol zelfvertrouwen zichzelf laat zien, leeft zoals zij dat wil en de vrouw en moeder is die zij wil zijn. 

Wil jij gewoon jezelf zijn, maar dan krachtiger en grootser? Een moeder die én goed voor haar kinderen zorgt én zichzelf niet verliest? Een vrouw die haar leven niet laat bepalen door anderen en omstandigheden, maar die zelf kiest hoe zij wil leven?

Dan is het nu tijd om in actie te komen en te kiezen wat je wilt. 

Wil jij de krachtigste versie van jezelf worden en zelf aan het roer staan van je leven?

Ben jij er klaar voor om eindelijk de vrouw en moeder te worden die je altijd al wilde zijn? 

Laat je leven niet meer bepalen door anderen, maar kies zelf hoe jij wilt leven.

Mijn nieuwste blogs

3 tips om in actie te komen en je dromen waar te maken

Hoe je een duurzaam resultaat krijgt, zodat je lang van je succes kunt blijven genieten

Bereik op een rustige manier resultaat en succes en geniet ervan

Volg Fierce in Fashion op social voor meer inspiratie!