Fierce in Fashion

helpt werkende moeders die overspannen zijn geweest

om in te zien hoe waardevol zij zijn en dat zij zichzelf mogen laten zien,

om weer orde en overzicht in hun leven te krijgen zodat ze kunnen genieten

én om verschil te gaan maken voor zichzelf en voor anderen. 

Je bent dankbaar voor je prachtige gezin en tegelijk wil je ook gaan voor je passie. 

Je bent, korter of langer geleden, overspannen geweest en dit wil je niet nog een keer meemaken. 

Je blijft alleen maar steeds weer het gevoel hebben dat je te kort schiet, voor je gezin of voor je werk. En daardoor laat jij jezelf en wat jij nodig hebt er nogal eens bij in schieten. 

Dit is niet de bedoeling, en daarom ben ik voor jou de 365 dagen persoonlijke kracht aan het klaar zetten. Elke dag krijg je dan van mij een mailtje met daarin een tip, opdracht, idee, inspiratie of instructie. Dit is trouwens helemaal gratis!

We gaan in 2021 beginnen, schrijf je vast in om mee te gaan doen!

Je bent niet alleen

Soms heb je dat gevoel hé, dat jij je alleen zo voelt. Ik kan je vertellen dat heel veel vrouwen hier last van hebben. Maar we stoppen het steeds maar weer weg. Als iemand vraagt hoe het gaat, zeggen we altijd ‘goed’. En ik snap wel dat je niet alles met iedereen wilt delen, maar je mag soms best wat meer laten merken dan dat het alleen maar goed gaat. 

Ik ben ook jaren lang zo’n vrouw geweest. Altijd maar zeggen dat het goed gaat, maar hoe vaak we wel niet zijn omgedraaid als we ergens naartoe zouden gaan omdat ik het gewoon niet kon… Dat bewees maar weer dat het helemaal niet goed was.

De tijd dat ik overspannen was ligt alweer 10 jaar achter mij, maar het heeft me jaren gekost om te komen waar ik nu ben. En daar heb ik alleen mezelf maar aan te danken, want ik wilde alles zelf doen. Het had me zoveel frustratie, tranen en boosheid kunnen schelen als ik iemand had gehad als wat ik nu doe. 

Alles alleen willen doen duurt dubbel zo lang en het is ook nog eens minder gezellig 🙂 

Blijf daarom niet door ploeteren, maar laat mij je helpen. Aan jou de keus op welke manier. Jij bent het waard om mee aan het werk te gaan. En bedenk wel dat je dit niet alleen voor jezelf doet, maar hoe zou het er in je gezin aan toegaan als jij beter in je vel zit? Zouden je kinderen blijer zijn? Zouden ze het thuis weer gezelliger vinden? En je partner? Als hij merkt dat je weer krachtiger wordt en er weer echt bent?

Als jij het gevoel hebt dat aan jezelf werken egoïstisch is, dan heb je het helemaal mis!

Hoe ik je kan helpen

Feel Fierce Female

Wil jij elke week geïnspireerd worden om de fierce vrouw te worden die jij wilt zijn? Om krachtiger te worden in het maken van jouw eigen beslissingen? Meld je dan aan voor de Feel Fierce Female inspiratiemail. Ik inspireer je elke week om de actie te nemen om die vrouw te worden die jij wilt zijn. Are you in? 

365 dagen persoonlijke kracht

Vind je het nog te spannend om echt samen te gaan werken? Begin dan heel simpel met elke dag een stapje te doen. Helemaal gratis bied ik jou 365 dagen persoonlijke kracht aan.

Elke dag een mail van mij waarin ik je een tip, opdracht, idee, inspiratie of instructie geef waardoor jij kan groeien en krachtiger kan worden.

We starten in 2021, meld je alvast aan als dit iets voor je is.

Masterclass: Waardevol en krachtig jezelf zijn

Voor jou als je niet (meer) weet wat jou waardevol en krachtig maakt. Je bent korter of langer geleden overspannen geweest en sinds die tijd lukt het gewoon niet meer om dit van jezelf te zien. Je wéét dat je echt wel wat te bieden hebt, maar om zelf in te zien wat dat precies is… daar ligt de moeilijkheid. 

Ook voor jou als je constant tegen hetzelfde aan blijft lopen. Bijvoorbeeld de balans tussen je werk en je gezin. Of tegen het feit dat jij niet de knoop door durft te hakken over een belangrijke beslissing. 

Deze masterclass laat jou zien wat je waardevol maakt en waar je kracht ligt, zodat jij waardevol en krachtig jezelf kunt zijn. 

Je krijgt heel veel tips van mij, maar je gaat ook veel herkenning ervaren en er gaan dingen op hun plaats vallen. 

Dit is geen ‘leun maar achterover en giet de kennis over mij uit’ masterclass. Iedereen doet mee en komt aan het woord. We zijn allemaal waardevol en belangrijk. 

Wil jij waardevol en krachtig jezelf zijn? 

Traject: Groots jezelf zijn

Je hebt een heftige tijd achter de rug. Je hebt er alles aan gedaan om weer op de been te komen nadat je overspannen bent geweest. En nu voelt het alsof je er eindelijk klaar voor bent om je leven weer echt op te pakken. 

Maar hoe? En op welke manier? 

Je vind dit best spannend want je wilt niet nog een keer overspannen worden. Je wilt krachtiger worden, zodat je beslissingen kunt nemen waar je echt achter staat. Je wilt jezelf krachtig voelen, dat je weet wat jou waardevol maakt. Je wilt goed voor jezelf gaan zorgen, want je hebt wel gemerkt dat als het met jou goed gaat het met je gezin ook goed gaat. En jouw gezin, dat is het belangrijkste in je leven. 

Maar je wilt niet alleen goed voor jezelf zorgen, je wilt ook verschil maken voor anderen. Jij houdt ervan om mensen te helpen, daar wordt je gelukkig van. 

Maar hoe ga je dat nu aanpakken? 

Mijn nieuwste blogs

In 9 stappen naar een kledingstijl die bij je past

Wat is jouw kledingstijl

Trendkleuren herfst/winter 2020

Volg Fierce in Fashion op social voor meer inspiratie!