Hoe ik je kan helpen

Download het gratis e-book ‘De basis van je personal branding’!

Ontdek wie je bent en wat je wilt en ga direct aan de slag met je personal branding.

Workshop personal branding en jouw unieke kledingstijl

Jij bent jouw bedrijf, maar wie ben jij? 

Als je aan de slag wilt met je personal branding is dit een super belangrijke vraag. Wie ben je en wat wil je? Maar niet alleen wie jij van binnen bent telt mee voor je personal branding, ook hoe je er uit ziet is heel belangrijk. En daarom heb ik deze workshop ontwikkeld om je met beide dingen op weg te helpen. 

Persoonlijke pakketten

Wil je meer dan de algemene adviezen of de korte persoonlijke aandacht tijdens een workshop? Dan is een persoonlijk pakket iets voor jou. Ik kan me dan helemaal op jou focussen en zo krijg jij de beste adviezen waar je direct mee aan de slag kunt. Er zijn 3 pakketten waar je uit kunt kiezen én je kunt ze ook combineren. Als je 2 pakketten combineert krijg je als bonus een mooie make-up set cadeau. Kies je voor ‘the whole shebang’ (dus alle pakketten) dan krijg je als bonus een mooie make-up set én 1 gratis Fashion check (t.w.v. € 97,-) waarin ik je voor het nieuwe seizoen weer op weg help. 

Fashion Talk

Wil jij graag persoonlijk contact met mij om te zien of ik je ergens mee kan helpen? Dan is een Fashion Talk iets voor jou. 

We gaan samen kijken waar je hulp bij nodig hebt, zodat ik je het beste kan adviseren.