Hoe ik je kan helpen

365 dagen persoonlijke kracht

Wil je eerst zelf beginnen met verschil maken in je leven? Begin dan heel simpel met elke dag een stapje te doen. Helemaal gratis bied ik jou 365 dagen persoonlijke kracht aan.

Elke dag een mail van mij waarin ik je een tip, opdracht, idee, inspiratie of instructie geef waardoor jij kan groeien en krachtiger kan worden.

We gaan met 10 gebieden van persoonlijke kracht aan de slag. In een paar minuten per dag kun je heel wat resultaat boeken.

Elke maandag start er een nieuwe groep vrouwen, dus schrijf je in en doe mee! Iedereen begint bij het begin, het maakt niet uit wanneer je start je krijgt altijd 1 heel jaar 🙂

Masterclass: Krachtig jezelf zijn

Voor moeders die aan zichzelf willen werken, zodat zij de vrouw en moeder worden die zij willen zijn. Voor vrouwen die zelf willen gaan bepalen hoe zij leven en die niet meer geleefd willen worden. 

Deze masterclass laat jou zien waar jouw kracht ligt. We gaan kijken hoe jij deze kracht in kunt zetten en we pakken gelijk een eerste stuikelblok aan.

Je krijgt concrete handvatten en tips om er direct mee aan de slag te kunnen gaan. 

Je gezin op 1 en jij als krachtige vrouw aan het roer.

Wil jij krachtig jezelf zijn? Meld je dan aan

Traject: Groots jezelf zijn

Wil jij een fierce vrouw zijn? Een vrouw die vol zelfvertrouwen zichzelf laat zien, leeft zoals zij dat wil en de vrouw en moeder is die zij wil zijn. 

Wil jij gewoon jezelf zijn, maar dan krachtiger en grootser? Een moeder die én goed voor haar kinderen zorgt én zichzelf niet verliest? Een vrouw die haar leven niet laat bepalen door anderen en omstandigheden, maar die zelf kiest hoe zij wil leven?

Dan is het nu tijd om in actie te komen en te kiezen wat je wilt. 

Wil jij de krachtigste versie van jezelf worden en zelf aan het roer staan van je leven?

Ben jij er klaar voor om eindelijk de vrouw en moeder te worden die je altijd al wilde zijn? 

Laat je leven niet meer bepalen door anderen, maar kies zelf hoe jij wilt leven.