Ik ben jarig! 

Yes, vandaag ben ik jarig en ben ik maar liefst 34 geworden 🙂 

Ik ben echt gelukkig op dit moment in mijn leven. Ik heb een leuke man en 3 heerlijke jongens, ik doe werk dat ik super leuk vind, we wonen in een heel fijn huis en we zijn allemaal gezond. Echt ik ben een gelukkige vrouw. Dat is helaas wel eens anders geweest. 

In 2009 raakte ik overspannen en zag ik het allemaal niet meer zo rooskleurig in. Dat was echt een moeilijke tijd, maar gelukkig ligt dat alweer 10 jaar achter mij. 

De belangrijkste les

Tijdens die moeilijke tijd kwam ik er achter dat ik zelf mag bepalen wat ik doe en hoe ik de dingen doe. Eerder liet ik mij vaak leiden door wat anderen zeiden. Sinds die tijd ben ik meer en meer zelf de touwtjes in handen gaan nemen over mijn leven. De aller belangrijkste les die ik geleerd heb is, vertouw op je gevoel. Echt waar, diep van binnen weet je precies wat je wel en niet wilt. Leer daar op vertrouwen, je zult dan echt gelukkiger gaan worden. 

Als je op dit moment in een mindere periode zit, neem dan eens de tijd om na te gaan wat je echt graag zou willen. En dan bedoel ik niet zoveel geld op de bank en mooie reizen maken, maar gewoon de basic dingen. Doe je werk dat je leuk vind? Hoe kun je dit leuker maken of wat zou je wel willen doen? Loopt het in jouw gezin zoals je graag zou willen? Hoe zou je dit kunnen veranderen? Van welke dingen baal je? Wat zou je dan wel willen? 

Een mooi cadeau voor jou!

Als je jarig bent krijg je altijd cadeautjes, heerlijk 🙂 Vooral die dingen die de jongens gemaakt hebben en hun snoetjes als ze het geven 😀 

Maar deze keer heb ik ook een leuk cadeau voor jou. Ik wil je namelijk graag helpen bij al die vragen (zoals hierboven) die je aan jezelf stelt. Dit ga ik doen via de powertypetest. Je krijgt hierdoor veel meer inzicht in jezelf, hoe jij de dingen doet en waar jij goed in bent. Wil jij dit samen met mij doen? Dan krijg je van mij 25% korting (normaal € 97,- ex. btw) op de powertypetest en ook nog eens gratis tips van hoe jij dit persoonlijk in je leven kunt toepassen. 

Dit  gaat je een enorme boost geven in je leven en je bedrijf. Je kan zelf de touwtjes in handen nemen en je leven inrichten zoals jij dat wilt. Dit mooie cadeau bied ik voor tot en met vrijdag 20 september aan, dus twijfel niet te lang hé 😉 

Liefs,

Alieke