Ben ik wel goed genoeg? Een ander kan het veel beter dan ik. Moet je kijken wat zij al heeft opgebouwd, dat lukt mij nooit. Allemaal gedachten die we allemaal wel eens hebben, maar waar we niet blij van worden. 

Ik heb nieuws voor je: JIJ BENT GOED GENOEG! 

Jij doet de dingen op jouw manier, waardoor het net even anders is als van iemand die precies hetzelfde doet. Je hoeft niet bang te zijn dat jij minder bent dan een ander, jij bent goed genoeg.

Maar hoe dan?

Deze gedachten hebben mij jaren lang tegen gehouden en ik ben er klaar mee! Ik wil zo niet meer denken en ik denk jij ook niet. Dus, wat gaan we hier aan doen? We gaan voor positieve ervaringen zorgen waardoor we gaan zien dat we wél goed genoeg zijn. Je krijgt bevestiging van een ander dat je het goed doet en op een leuke manier, dit geeft je direct een goed gevoel over jezelf. Je gaat dan veel positiever naar jezelf kijken. Al die oordelen over jezelf zullen ook minder worden. 

Hoe goed klinkt dat? Heerlijk toch!

Spring in het diepe

Om van die gedachten af te komen zul je wel actie moeten ondernemen anders blijft het precies zoals het nu is. Je kunt beginnen met het vragen van een recensie van een klant van je. Kijk eens wat hij of zij allemaal voor goeds over je te zeggen heeft. Dit is een kleine stap om te doen, en het levert direct resultaat op. (vraag dan ook gelijk of je de recensie mag gebruiken voor op je website)

Stel dat je nog geen klanten hebt, dan kun jij je diensten aan een aantal mensen gratis of met korting aanbieden en hen daarna om een recensie vragen. Je doet zo gelijk ervaring op en het bouwt aan je zelf vertrouwen.

Werk met je sterke kanten

Als je uit gaat van de dingen waar je goed in bent, in je werk en privé, dan begint het balletje langzaam te rollen. Heb jij al helder waar jouw sterke kanten liggen? En heb je al een plan van hoe jij je sterke kanten kunt gaan inzetten? Ik heb hier een nieuwe tool voor, de powertypetest. Deze test laat je precies zien waar je sterke punten liggen, maar ook hoe jij de dingen op de meest moeiteloze manier doet. Na deze test heb je direct een helder inzicht in wat voor jou werkt en hoe je dit in je leven en bedrijf kunt toepassen.

Op dit moment (tot en met 17 september) geldt er nog een mooie aanbiedingsprijs voor de powertypetest. De eerste testen zijn al geboekt. Op 17 september begin ik weer, na mijn zwangerschapsverlof, én ben ik jarig, vandaar deze mooie aanbieding. 

Wat zijn jouw sterke kanten?

Liefs,

Alieke

Boek nu de powertypetest!