Ik wil graag vrouwelijke ondernemers helpen met hun personal branding. Zodat jij je vol zelfvertrouwen voelt en zeker bent van jezelf en wat je wilt uitstralen.

Doe je niet anders voor, maar benadruk wat jou bijzonder maakt!

Maak een goede indruk door o.a. goed over je kleding na te denken. Hierdoor voelen mensen zich eerder tot je aangetrokken en vertrouwen ze je eerder. Je zult merken dat je eerder de gunfactor krijgt. 

Vroeger liet ik mij vaak leiden door anderen en deed ik vooral wat ‘veilig’ was. Ik wist nooit precies wat ik wilde worden, ook omdat ik zoveel dingen leuk vind. Daarom heb ik mij laten leiden door mijn ouders en heb ik voor een studie bedrijfsadministratie gekozen. Ik heb er leuke mensen leren kennen, maar mijn hart ligt er zeker niet. In mijn laatste jaar zag ik informatie voorbij komen over het geven van kleur en stijladviezen. Ja, daar ging mijn hart wél sneller van kloppen!

Na een tijd in verschillende administratieve banen gewerkt te hebben werd ik overspannen en omdat mijn contract niet verlengd werd besloot ik om voor mijzelf te gaan beginnen. Dat was al heel lang een droom van mij. Eindelijk kon ik mijn eigen hart volgen en groeide ik steeds meer uit tot een krachtige vrouw. Ik volgde een opleiding tot image consultant en ik specialiseerde mij in kleuradviezen op basis van je huid, haar en ogen. 

In 2015 starte ik met Fierce in Fashion.

Het ging in het begin met vallen en opstaan omdat ik al een zoontje had (2013) en ik was al snel, nadat ik begonnen was, zwanger van de tweede. Als jij ook een moeder bent zul je vast wel herkennen dat je eerst een nieuwe balans moet vinden in je werk en je gezinsleven. 

Toen ik dat éénmaal enigszins op de rit had kon ik ‘echt’ beginnen. Er brak weer een periode aan waarin ik mij best wel onzeker voelde, want wie was ik die een ander ging vertellen wat ze wel en niet zou moeten dragen. 

Ik heb mij nog meer verdiept in alles wat ik weten wilde over kleur en stijl en langzaam aan kwam het vertrouwen in mijzelf weer terug. 

In de afgelopen jaren heb ik gemerkt dat ik het liefst werk met ambitieuze vrouwen.

Zij gaan er echt voor en willen ook echt wat doen met de dingen die ik ze laat zien. Ook ben ik mij steeds meer gaan focussen op de vrouwen die, net als ik, ondernemer zijn. Als ondernemer kun je heel veel voordeel behalen door aan je personal branding te werken. 

Ik merk dat vrouwen na een afspraak met mij een stuk meer zelfvertrouwen hebben, ze voelen zich vol zelfvertrouwen en stralen dit ook uit. Ze maken een goede indruk en worden gezien. 

Ik vind het belangrijk om jouw persoonlijkheid en de boodschap die je uit wilt stralen, te combineren in de kleuren en de kleding die je draagt. Ik ga voor een persoonlijke aanpak omdat elke vrouw weer anders is.

Dit maakt gelijk mijn vak zo mooi. Ik zie veel verschillende vrouwen en allemaal zijn ze bijzonder en hebben hun eigen pluspunten en persoonlijkheden. Om elke keer weer opzoek te gaan naar wat het beste bij iemand past vind ik het leukste om te doen!