Ik help werkende moeders die overspannen zijn geweest. Ik zorg ervoor dat zij gaan zien hoe waardevol zij zijn. Dat ze hun leven weer helemaal op de rit krijgen zoals zij dat graag willen, zodat ze weer volop kunnen genieten van hun werk en gezin. Maar ook dat ze verschil gaan maken, eerst voor zichzelf en dan ook voor anderen. 

Als je overspannen bent geweest is het vaak een hele zoektocht om je draai weer te vinden. je bent bang dat je weer overspannen wordt, want dat is wel het laatste dat je wilt. 

Je wilt je leven weer gaan oppakken, maar er zal wel wat moeten veranderen. Als je precies zo doorgaat als dat je eerst deed, ja dan is het wachten op problemen. 

Maar hoe ga je dit dan aanpakken? 

In je leven zijn er verschillende stressfactoren, je moet gaan ontdekken wat deze voor jou zijn en ze zoveel mogelijk gaan elimineren. Sommige dingen zijn redelijk makkelijk te veranderen, maar voor de grotere dingen heb je echt hulp nodig. 

Als ervaringsdeskundige in het overspannen zijn kan ik je vertellen dat die hulp je jaren van frustratie, tranen en boosheid gaan besparen. Zeker de moeite waard dus. 

In 2015 starte ik met Fierce in Fashion.

Een bedrijf opzetten als je kleine kinderen hebt is een hele klus. Je hebt lang niet zoveel tijd als je zou willen en je wordt altijd heen en weer getrokken tussen gezin en werk. Jij als moeder herkent dit vast 🙂 

Maar ondanks dat er nog 2 kinderen bij kwamen (we hadden al een zoontje) sinds ik met fierce in fashion begonnen ben, is het me toch gelukt om een mooi bedrijf op te bouwen. 

Ik heb al heel wat vrouwen geholpen en ik hoop er nog veel meer te mogen helpen in de komende jaren. 

En ik hoop dat jij er daar 1 van bent 🙂 

Ik help werkende moeders die overspannen zijn geweest, omdat ik in hetzelfde schuitje heb gezeten en ik op deze manier verschil wil maken met mijn bedrijf. 

Als ik de hulp had gehad die ik nu zelf bied, zou me dat jaren van frustratie, tranen en boosheid hebben bespaard. Het is een hele weg die je moet afleggen om je pad weer te vinden. 

Gewoon doorgaan is echt geen optie als je niet nog een keer overspannen wilt worden, trust me. 

Zelf blijf je maar in dezelfde gedachtes rond dwalen en dat helpt gewoon niet. Je wilt vooruit, je wilt je weer krachtig voelen, je wilt je eigen leven leven en niet hoe anderen vinden dat je het moet doen. Je wilt weer genieten en je wilt ook zelf verschil gaan maken. 

Ja! Maar hoe? 

Oh ik voel je zo! Dat is precies wat ik wilde, maar niet wist hoe. 

Blijf alstjeblieft niet maar aanmodderen, maar zoek die hulp. Ik wil je heel graag helpen, maar er zijn nog veel meer anderen die dat ook kunnen. Jij moet kiezen wat bij jou past en er dan samen voor gaan. 

Jij bent altijd welkom hier!