Persoonlijk advies

Je hebt al heel veel kunnen lezen en ontdekken over kleur en stijl, maar ik weet ook dat het soms echt lastig is om er zelf uit te komen. Daarom kan ik je natuurlijk ook helpen met een persoonlijk advies. 

Hieronder zie je de opties die ik voor je heb. Heb je vragen over één van deze opties? Laat het me weten via info@fierceinfashion.nl

Bijna alle adviezen kunnen (als je dat wilt) online gedaan worden, alleen het kleuradvies niet. 

Ik hoop dat ik je mag gaan helpen om de vrouw te worden die jij wilt zijn.

 

Liefs, Alieke

Kleuradvies

Kleur advies om jezelf te laten stralen

Ik geef kleur advies aan vrouwen die het willen gebruiken om zichzelf te laten stralen. Om met zichzelf aan de slag te gaan op een leuke en luchtige manier, via kleur. 

Dus wil jij graag weten welke kleuren jou laten stralen? En wil jij echt met jezelf aan de slag op dit terrein? Dan sta ik voor je klaar! 

Het is een uitgebreid advies en duurt ongeveer 2 uur. Je krijgt je eigen kleurenpaspoort mee met 30 persoonlijke kleuren die jou laten stralen. 

Stijladvies, voor een bij jou passende stijl

Stijladvies wordt wel eens verward met styling. Maar als het om styling gaat wordt mensen vaak modieuze kleding aangetrokken (denk aan BN-ers) die hen niet persé goed staat. Stijladvies is er om te zien wat er echt bij jou past. 

Bij jouw basisvorm en je lichaamsvorm, maar we kijken naar nog meer aspecten die met stijl te maken hebben. 

Door een stijladvies weet je precies welke kleding je goed staat en voel jij je zelfverzekerder. 

Lees verder om te ontdekken wat je allemaal tijdens een stijladvies gaat ontdekken. 

Dit uitgebreide stijladvies duurt ongeveer 2 uur. Je krijgt je eigen stijlpaspoort mee waarin heel veel tips staan voor jou. Maar het levert je nog meer op…

Een persoonlijk kleur en kledingplan combineert een kleur- en stijladvies tot een concreet plan

Dit gaat dus om een heel pakket dat bestaat uit:

Een kleur- en stijladvies opzich zijn al heel erg waardevol, maar als je er echt een concreet plan van maakt haal je er nog veel meer uit.

En daar wil ik je heel graag bij helpen 🙂

Lees snel verder wat een kleur- en kledingplan is en wat het je oplevert.

Groots jezelf zijn

Dit is een heel traject waarbij we met je buiten- én met je binnenkant aan de slag gaan. Dit traject is een combinatie van mijn vak als image consultant en als persoonlijke kracht coach. En dit is een hele krachtige combi. 

Wil jij een fierce vrouw zijn? Een vrouw die vol zelfvertrouwen zichzelf laat zien, leeft zoals zij dat wil en de vrouw en moeder is die zij wil zijn.

Wil jij gewoon jezelf zijn, maar dan krachtiger en grootser? Een moeder die én goed voor haar kinderen zorgt én zichzelf niet verliest? Een vrouw die haar leven niet laat bepalen door anderen en omstandigheden, maar die zelf kiest hoe zij wil leven?

Dan is het nu tijd om in actie te komen en te kiezen wat je wilt.