Een powerboost voor jou

Vervalt per 1 juli!

Tijdelijk bied ik los deze powerboost aan, omdat we allemaal wel wat extra power kunnen gebruiken. 

  • Dit doe ik speciaal voor de vrouwen die regelmatig denken: ‘Ik ben niet goed genoeg’ of ‘Die ander kan het veel beter/leuker/mooier dan ik’ of ‘Wie ben ik dat ik ….’

Denk jij één van deze dingen regelmatig? Deze powerboost is voor jou! 

  • Dit doe ik voor de vrouwen die een beetje de weg kwijt zijn. Ze hebben niet meer helder wat zij precies willen en waar ze goed in zijn. 

Deze powerboost is voor jou!

  • Dit doe ik voor de vrouwen die maar door gaan en door gaan en door gaan. Stop! Neem even een adempauze en kijk wat jouw bijzondere kracht is. Ontdek wat dit jou brengt en stop met maar doorgaan en geniet van je leven. 

Deze powerboost is voor jou!

Tijdens de powerboost ontdek je wat jouw grootste kracht is, hoe je die in kunt zetten en wat je nodig hebt om in balans te komen. Ook krijg je van mij 40 kleuren (in het rapport, zie video) die goed bij je passen. We gaan met 1 ding waar je tegenaan loopt aan de slag. Daarvoor krijg je hele concrete tips van mij. 

Gun jij dit aan jezelf?

Na deze powerboost heb je een heerlijke shot zelfvertrouwen gekregen, kun je weer verder met datgene waar je tegenaan liep en kun jij je eigen kracht inzetten voor dat wat je wilt bereiken. 

De investering is maar €125,- ex. btw. Je krijgt een digitaal rapport van 20 pagina’s als naslagwerk en waardevolle tips van mij zodat je direct weer verder kunt. 

We doen het gesprek via Zoom, daar plannen we samen een afspraak voor. 

Gun jij jezelf deze powerboost?