Masterclass: Krachtig jezelf zijn

 

Voor jou als je weet dat je meer in je mars hebt dan dat er nu uit komt. Je bent er klaar voor om hier aan te werken. 

Ook voor jou als je constant tegen hetzelfde aan blijft lopen. Bijvoorbeeld de balans tussen je werk en je gezin. Of tegen het feit dat jij niet de knoop door durft te hakken over een belangrijke beslissing. 

Deze masterclass laat jou zien waar je kracht ligt, zodat jij eindelijk kan gaan doen wat jij wilt op een manier die echt bij je past. 

Je krijgt heel veel tips van mij, je gaat veel over jezelf leren en er gaan dingen op hun plaats vallen. 

Dit is geen ‘leun maar achterover en giet de kennis over mij uit’ masterclass. Iedereen doet mee en komt aan het woord. We hebben allemaal wat in onze mars en dat mag naar voren komen. 

Wil jij krachtig jezelf zijn? Meld je dan aan 

Dit is een online masterclass in een klein groepje van maximaal 5 vrouwen

1 week tot een paar dagen vóór de tijd vul je een speciaal hiervoor ontwikkelde persoonlijkheidstest in. Tijdens de masterclass krijg je een deel van de uitslag te horen.

Waarom maar een deel? Omdat het anders niet in 1 middag te doen is 🙂 

Deze masterclass gaat ervoor zorgen dat je met andere ogen naar jezelf kijkt. Dat jij door krijgt wat jij in je mars hebt. En dat je ook de kracht die jij hebt in kunt zetten in je leven. Jij kunt stappen gaan zetten na deze masterclass doordat je er nu bewust mee aan de slag kunt. 

Kom in actie, dat moet je zelf doen

Zonder actie geen resultaat. Als jij denkt dat alles vanzelf wel beter of anders wordt heb je het mis. Als jij een bepaald beeld voor ogen hebt van hoe jij wilt leven, dan moet je daar zelf actie op ondernemen. Het komt echt niet vanzelf. 

Deze masterclass vraagt niet zoveel van je, een kleine investering en een middag van je tijd, maar het gaat wel iets in gang zetten. Jij gaat eindelijk beginnen met actie nemen. Jij weet nu wat je kan doen om de eerste stappen te zetten in de richting die jij wilt. 

Dit is niet de magische oplossing voor jou probleem, die bestaat ook niet, maar wel een goede en praktische start voor de rest van je leven. 

Doe jij mee? 

En dan nu de praktische info die je wilt weten

De masterclass is online met maximaal 5 vrouwen

Je krijgt van mij de link naar de speciale persoonlijkheidstest ongeveer 1 week tot een paar dagen vóór de masterclass toegestuurd

De kosten van de masterclass zijn € 97,- incl. btw

De eerst volgende masterclass is op donderdagmiddag 25 februari van 13.30 – 16.30 uur