Masterclass: Krachtig jezelf zijn

Voor vrouwen die zelf willen gaan bepalen hoe zij leven en die niet meer geleefd willen worden. 

Deze masterclass laat jou zien waar jouw kracht ligt. We gaan kijken hoe jij deze kracht in kunt zetten en wat jij nodig hebt om je kracht in balans te houden. 

Je krijgt concrete handvatten en tips om er direct mee aan de slag te kunnen gaan.

Je gezin op 1 en jij als krachtige vrouw aan het roer.

Wil jij krachtig jezelf zijn? Meld je dan aan

Dit is een online masterclass in een klein groepje van maximaal 5 vrouwen

Een paar dagen vóór de masterclass vul je de, speciaal hiervoor ontwikkelde, persoonlijke kracht test in. Tijdens de masterclass krijg je de uitslag te horen.

Deze masterclass gaat ervoor zorgen dat je met andere ogen naar jezelf kijkt. Jij gaat ontdekken wat jouw grootste kracht is. En dat je die kracht in kunt zetten in je leven. Jij kunt echt stappen gaan zetten na deze masterclass. 

Laat je niet langer tegenhouden door anderen of door jezelf, maar doe mee en wordt die krachtige vrouw die jij wilt zijn.   

Kom in actie, dat moet je zelf doen

Zonder actie geen resultaat. Als jij denkt dat alles vanzelf wel beter of anders wordt heb je het mis. Als jij een bepaald beeld voor ogen hebt van hoe jij wilt leven, dan moet je daar zelf actie op ondernemen. Het komt echt niet vanzelf. 

Deze masterclass vraagt niet zoveel van je, een kleine investering en een morgen van je tijd, maar het gaat wel iets in gang zetten. Jij gaat eindelijk beginnen met actie nemen. Jij weet nu wat je kan doen om de eerste stappen te zetten in de richting die jij wilt. 

Dit is niet de magische oplossing voor jouw probleem, die bestaat ook niet, maar wel een goede en praktische start voor de rest van je leven. 

Doe jij mee? 

En dan nu de praktische info die je wilt weten

De masterclass is online met maximaal 5 vrouwen

Je krijgt van mij de link naar de speciale persoonlijke kracht test een paar dagen vóór de masterclass toegestuurd

De kosten van de masterclass zijn € 97,- incl. btw

De eerst volgende masterclass is op donderdagochtend 20 mei van 09.30 – 12.30 uur