Personal branding, waar begin ik?

De definitie van personal branding is; dat je jezelf als uniek en authentiek persoon ‘in de markt’ zet. Door jouw unieke combi van talenten, ervaringen en kwaliteiten zichtbaar en hoorbaar te maken ontwikkel je jezelf als onderscheidend merk en persoonlijkheid. 

Je hoort tegenwoordig heel veel over personal branding wat ik super interessant vind, en jij waarschijnlijk ook. Wat ik hierin zie is dat je dus jezelf goed moet kennen en weten wat je wilt en dit naar buiten toe neerzetten. 

Is marketing het begin?

Meestal zie je dat je allerlei paketten en cursussen op het gebied van marketing aangeboden krijgt. Maar is dat nou wel het begin? 

Ik denk het niet!

Jij bent de basis van jouw merk en daarom moet je bij jezelf beginnen.

En hier wordt ik nou zo enthousiast van 🙂 Door bij de basis, jij dus, te beginnen kun je een sterk merk neerzetten dat echt bij je past. Jij moet je niet aan jouw bedrijf aanpassen, maar je bedrijf moet zich aan jou aanpassen. Jij bent de baas! 

Waar begin ik dan?

Je begint met jouw eigen basis, wie ben je en wat wil je. En dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Vaak weten we beter wat we niet willen en daar kun je ook mee beginnen als je dat fijner vind. Neem hier de tijd voor om het helemaal helder te krijgen. Er zijn natuurlijk nog meer dingen waar je over moet nadenken. Wil je hier graag een begin mee maken download dan mijn gratis e-book ‘De basis van je personal branding’. 

En hoe dan verder?

Als je de basis voor jezelf al helder hebt, kun je verder kijken naar een ander deel van jezelf, je kleding. Zie je de link nog niet tussen kleding en personal branding? Of vind je het een verrassende link? 

Ik werk al jaren met vrouwen om hun eigen kledingstijl te vinden. Je hebt geen idee hoeveel verschil het maakt tussen een vrouw die net binnenkomt en hier nog nooit heel erg mee bezig is geweest, en een vrouw die vol zelfvertrouwen en met een duidelijk beeld en heel veel tips weer weg gaat. Ik hou zo super veel van mijn beroep! En elke vrouw die langs komt is weer een cadeautje 🙂 

Wil je eens kennismaken met hoe ik je kan helpen voor je personal branding? Boek dan de workshop ‘Personal branding en jouw unieke kledingstijl’ en je bent gelijk weer een stukje verder met je personal branding. 

Liefs,

Alieke

 

PS: wil je meedoen aan de pilot versie van de workshop op vrijdagavond 5 april? Gebruik dan tijdens het boeken de code: pilotwsapril. Je betaald dan € 34,95 ex. btw i.p.v. € 59,95 ex. btw. Wel verwacht ik dan een review en feedback over de workshop van je. Tijdens deze avond maak ik ook foto’s voor op de website en socials.