Jij bent jouw bedrijf, maar wie ben jij? 

Als je aan de slag wilt met je personal branding is dit een super belangrijke vraag. Wie ben je en wat wil je? Maar niet alleen wie jij van binnen bent telt mee voor je personal branding, ook hoe je er uit ziet is heel belangrijk. En daarom heb ik deze workshop ontwikkeld om je met beide dingen op weg te helpen. 

We beginnen de avond met de basis voor je personal branding. We gaan dieper in op wie je bent en wat je wilt. Welke uitstraling / imago wil je neerzetten? En als we de basis helder hebben gaan we aan de slag met je kledingstijl. 

We gaan kijken welke kleding jij nodig hebt om uit te stralen wat jij wilt. Elke vrouw heeft natuurlijk een ander lichaam en bij elk lichaam past weer andere kleding. Je gaat ontdekken wat het beste bij jouw lichaam past zodat jij je kleding optimaal voor je kan laten werken en jij je er ook nog eens fijn in voelt. 

In het laatste deel van de workshop gaan we aan de slag met  het visueel maken van jouw unieke kledingstijl. We gaan nu de basis, die we in het begin gelegd hebben, combineren met wat voor jouw lichaam het beste werkt. Hier maken we een moodboard van, dat je gaat helpen bij het kiezen van de kleding die jij wilt. Zodat jij een hele goede start met je personal branding kunt maken.

 

Deze workshop is voor jou als:

  • je met jouw personal branding aan de slag wilt
  • je wilt dat je uitstraling klopt met wie jij bent en wat je wilt
  • je meer wilt dan alleen de marketing kant van het verhaal
  • je jezelf op de kaart wilt zetten

Data, locatie en kosten

Voorlopig staat er geen workshop ingepland wegens zwangerschapsverlof

De workshop wordt gehouden in de Kiekmure aan de Tesselschadelaan 1 in Harderwijk. Er is gratis parkeergelegenheid. Als je vroeg bent kun je er ook nog wat werk afmaken en eventueel iets eten in de gezellige ontmoetingsruimte. 

De workshop is van 19.30 – 22.00 uur, inloop vanaf 19.15 uur.

Er wordt voor koffie/thee en wat lekkers gezorgd. 

Het minimale aantal deelnemers is 5 personen, het maximale aantal deelnemers is 10 personen. Ik hou het graag persoonlijk en daarom kies ik voor kleine groepjes.

De kosten voor deze workshop zijn  € 59,95 ex. btw (Dis is € 72,54 incl. btw)