Nagellak

Het assortiment Zao nagellakken voldoet aan al jouw behoeften door het grote scala aan kleuren. Van de meest klassieke tot de meest sprankelende, via donkerdere, pasteltinten of zelfs iriserende tinten.

Om producten aan te bieden die steeds meer respect hebben voor het milieu en de gezondheid, hebben we gekozen voor een veganistische en biologische formule. Deze biologische nagellakformule is bestaat voor 74 tot 84%* uit natuurlijke grondstoffen (aardappel, maïs, tarwe, maniok). (*percentage varieert afhankelijk van de kleur.)

Deze biologische nagellakken doen in geen enkel opzicht onder voor de conventionele producten. Ze drogen snel, hebben een zeer goede dekking en een uitstekende fixatie. Tenslotte brengt de glans helderheid en verbetert het de nagels.

Het aanbrengen wordt makkelijker dankzij onze vlakke en brede kwast.

WERKWIJZE: Breng één of twee lagen nagellak aan, afhankelijk van het gewenste effect. Voor een optimale houdbaarheid en een glanzend of glitter effect sluit u alles af met de top coat of de glitter top coat.

Prijs: € 11,50

Welke kleur kies jij?

Er zijn heel wat kleuren waar je uit kunt kiezen. Er is voor iedereen wel een pasende kleur. Kies je voor een donkere, lichte, felle of vergrijsde kleur?