French manicure

Voor onberispelijke en natuurlijke nagels is er niets zo mooi als een Zao french manicure. Als uitdrukking van Franse glamour werd de french manicure geboren in de jaren ’70 in de Verenigde Staten. Zeer populair bij Hollywood-sterren, werd het “French” genoemd in verwijzing naar de “French Touch” synoniem voor elegantie en verfijning. Met Zao french manicure, krijg je onberispelijk nette nagels met een frisse, elegante en verfijnde look.

Om producten aan te bieden die steeds meer respect hebben voor het milieu en de gezondheid, hebben we gekozen voor een veganistische en biologische formule. Deze biologische nagellakformule is bestaat voor 74 tot 84%* uit natuurlijke grondstoffen (aardappel, maïs, tarwe, maniok). (*percentage varieert afhankelijk van de kleur.)

Deze biologische nagellakken doen in geen enkel opzicht onder voor de conventionele producten. Ze drogen snel, hebben een zeer goede dekking en een uitstekende fixatie. Tenslotte brengt de glans helderheid en verbetert het de nagels.

Het aanbrengen wordt makkelijker dankzij onze vlakke en brede kwast.

WERKWIJZE: Breng de verharder of de Base & Top Coat aan om de nagel voor te bereiden en de “French” bedekking langer te laten meegaan. Breng vervolgens de White French 641 aan op het nagelwit, om een randje te maken. Breng de French manicure Beige 642 of French Rose 643 aan, afhankelijk van je teint of stemming! Eindig met de Classic top coat 636 voor een optimale glans en fixatie.

Prijs per kleur: € 11,50

Welke kleur kies jij voor je manicure?

Een french manicure ziet er altijd erg elegant uit. Je hebt keus uit 2 mooie tinten om je manicure mee te doen. Welke kies jij?