Hoe ik je kan helpen

Wil je (weer) een stap zetten in jouw persoonlijke groeiproces en heb je wel zin in een heerlijk ontspannen avond?

Kom dan naar de online welzijnsavond, de eerste stap naar het worden van de fierce versie van jezelf. De volgende welzijnsavond is op woensdag 21 december. (er zijn vier plekjes beschikbaar)

Ik stuur je de producten toe, zodat je ze kunt gebruiken tijdens de welzijnsavond. Van tevoren kies jij de kleur die voor jou de fierce versie van jezelf weerspiegelt. Daar vertel ik je dan meer over tijdens de welzijnsavond zelf. 

Het is een heerlijk ontspannen avond waarin jij jezelf heerlijk verwend met de producten én je krijgt van mij tips en inzichten over hoe jij de fierce versie van jezelf kunt worden. 

De kosten voor de welzijnsavond zijn € 24,95

Kleuradvies

Kleur advies om jezelf te laten stralen

Ik geef kleur advies aan vrouwen die het willen gebruiken om zichzelf te laten stralen. Om met zichzelf aan de slag te gaan op een leuke en luchtige manier, via kleur.

Dus wil jij graag weten welke kleuren jou laten stralen? En wil jij echt met jezelf aan de slag op dit terrein? Dan sta ik voor je klaar!

Het is een uitgebreid advies en duurt ongeveer 2 uur. Je krijgt o.a. je eigen kleurenpaspoort mee met 30 persoonlijke kleuren die jou laten stralen. 

Stijladvies, voor een bij jou passende stijl

Stijladvies wordt wel eens verward met styling. Maar als het om styling gaat wordt mensen vaak modieuze kleding aangetrokken (denk aan BN-ers) die hen niet persé goed staat. Stijladvies is er om te zien wat er echt bij jou past. 

Bij jouw basisvorm en je lichaamsvorm, maar we kijken naar nog meer aspecten die met stijl te maken hebben. 

Door een stijladvies weet je precies welke kleding je goed staat en voel jij je zelfverzekerder. 

Lees verder om te ontdekken wat je allemaal tijdens een stijladvies gaat ontdekken. 

Dit uitgebreide stijladvies duurt ongeveer 2 uur. Je krijgt je eigen stijlpaspoort mee waarin heel veel tips staan voor jou. Maar het levert je nog meer op…

Een persoonlijk kleur- en kledingplan combineert een kleur- en stijladvies tot een concreet plan

Dit gaat dus om een heel pakket dat bestaat uit:

Een kleur- en stijladvies opzich zijn al heel erg waardevol, maar als je er echt een concreet plan van maakt haal je er nog veel meer uit. En daar wil ik je heel graag bij helpen.

Lees snel verder wat een kleur- en kledingplan is en wat het je oplevert.

Kracht en verlangen

Om aan jezelf te gaan werken en het leven te gaan leven zoals jij dat wilt, moet je wel weten waar je staat en wat je precies wilt. 

Voor kracht en verlangen mag je vantevoren de persoonlijke kracht test invullen. Via deze test ga je veel inzicht in jezelf krijgen, ontdek je wat je grootste kracht is én kunnen we concreet met je verlangen aan de slag. 

Door deze stap te zetten kun je op een leuke en kleurrijke manier aan jezelf werken. 

Jouw blauwdruk, jouw leven

Dit is jouw kans om echt verandering in je leven aan te gaan brengen. 

Om je leven zo in te gaan richten zodat het bij jou past. En niet dat jij je aan moet passen om maar in je huidige leven te passen. 

Je krijgt van mij jouw blauwdruk in handen die je precies laat zien hoe je in elkaar zit. Wat je drijfveren zijn, zodat je deze ook echt kunt gaan leven. Hoe jij dingen op een voor jou moeiteloze manier doet, zodat je het makkelijker voor jezelf kunt gaan maken. 

In deze blauwdruk wordt ook je grootste kracht en je verlangen meegenomen. Dit is echt het totale plaatje dat je van me krijgt. 

Nieuwsgierig naar jouw blauwdruk? Lees snel verder 

Groots jezelf zijn

Wil jij een fierce vrouw zijn? Een vrouw die vol zelfvertrouwen zichzelf laat zien, leeft zoals zij dat wil en de vrouw is die zij wil zijn. 

Wil jij gewoon jezelf zijn, maar dan krachtiger en grootser? Een vrouw die haar leven niet laat bepalen door anderen en omstandigheden, maar die zelf kiest hoe zij wil leven?

Dan is het nu tijd om in actie te komen en te kiezen wat je wilt. 

Wil jij de krachtigste versie van jezelf worden en zelf aan het roer staan van je leven?

Ben jij er klaar voor om eindelijk de vrouw te worden die je altijd al wilde zijn? 

Laat je leven niet meer bepalen door anderen, maar kies zelf hoe jij wilt leven.

Maar hoe ga je dat nu aanpakken? Hoe ga je dit allemaal doen op een manier die helemaal bij jou past? Op een manier dat jij er blij van wordt? 

Het is tijd dat jij groots jezelf gaat zijn. Helemaal jezelf, maar met impact, zodat jij verschil gaat maken voor jezelf én anderen.