Kleur sessie

Kleur sessie

Om zichtbaar te kunnen zijn is het belangrijk dat je weet wie je bent en wat er bij je past. Daarna kun je gaan bepalen wát je dan wilt laten zien van jezelf en kun je daar een plannetje voor gaan maken.

Tijdens de kleursessie kijken we eerst naar de kleuren van je binnenkant en daarna gaan we aan de slag met de kleuren die je aan de buitenkant mooi staan.
We maken een kleurplan voor wat jij wit laten zien, waar je direct mee aan de slag kunt. 

Tijdelijk krijg je bij de kleursessie mijn koffersessie cadeau

Tijdens de koffersessie gaan we bekijken welke kleding goed bij je past en hoe we wat jij wilt laten zien van jezelf kunnen vertalen naar de kleding die je draagt.
We gaan met jouw eigen kleding aan de slag en je zult verstelt staan van de mogelijkheden die je nu al hebt. 

Het kleurenpaspoort gebruik ik nu als leidraad bij het shoppen, super handig vind ik het!

Patty

Jezelf laten zien met kleur

De kleuren en kleding die je nu draagt voelen veilig voor je. Maar ze laten totaal niet (meer) zien wie jij nu bent. Dat laatste tijd ben jij als mens en onderneemster gegroeid. De kleding waarin jij je eerst geweldig voelde, doet niks meer voor je. Jij voelt je alles behalve vol zelfvertrouwen. 

Je merkt de laatste tijd dat het gewoon niet meer klopt. De kleding die je nu draagt klopt niet meer met wie jij nu bent. Je voelt je gefrustreerd. Je wilt niet steeds maar weer hetzelfde dragen, en dan ook nog eens kleding waarin je zelfvertrouwen ver te zoeken is.

Maar ja, wat dan?!

Jij hebt geen idee hoe je dit zelf aan moet gaan pakken. Je hebt echt al wel eens wat anders gekocht in de winkel, maar dat werkte niet. Die kleding ligt nu in je kast terwijl je niet goed weet hoe je het moet combineren met wat je al hebt. 

Hoe zou het voor je zijn als je gaat ontdekken welke kleuren wél voor je werken? Kleuren die wél bij je passen, bij wie je nu bent. Kleuren die niet alleen je uiterlijk laten stralen, maar die ook passen bij wie jij van binnen bent en waar jij naartoe wilt. 

Het resultaat

  • Je zelfvertrouwen komt weer terug, want jij weet nu precies welke kleuren je goed staan en die jou laten stralen
  • Je weet welke kleuren bij de nieuwe stap in je leven horen en je kunt deze nu persoonlijk, maar ook in je business gebruiken
  • Jij krijgt, net als Patty, een persoonlijk kleurenpaspoort van mij die je altijd kunt gebruiken bij het shoppen
  • In plaats van frustratie krijg je nu weer energie van je kleding, omdat ze nu wel bij je passen
  • Je weet nu hoe je kleuren goed kunt combineren, zodat je steeds makkelijker outfits kunt kiezen waarin jij je vol zelfvertrouwen voelt
  • Weg met het muurbloempje, hallo prachtige vrouw!
  • Je bespaart jezelf een hoop tijd en geld tijdens het shoppen, omdat je nu precies weet welke kleuren jij wilt dragen
  • Je kunt nu het volle potentieel dat God in je gelegd heeft tot bloei laten komen
Voorbeeld kleurenpaspoort Fierce in Fashion

Ik zou het andere ondernemers aanraden, omdat wat je draagt bijdraagt aan wat je uitstraalt.

Maar nog belangrijker: het draagt bij aan hoe jij je voelt.

Chantal

Dan even over de praktische zaken

De kleur sessie bestaat uit een kleuranalyse en persoonlijkheidstest. De test doe je vóórdat we de sessie hebben zodat we dan de uitslag kunnen bespreken. Ook krijg je vooraf van mij een vragenlijst die je in mag vullen, zodat we direct aan de slag kunnen als je komt.

De uitslag van de persoonlijkheidstest laat zien welke kleuren er bij jouw binnenkant passen en welke kleuren jij nodig hebt om de volgende stap te kunnen gaan zetten. 

Via de kleurenanalyse ontdek je welke kleuren er bij jouw uiterlijk passen. De kleuren van jouw uiterlijk én die van je persoonlijkheid combineren we tot een mooi geheel. Deze kleuren krijg je van mij mee in een persoonlijk kleuren  paspoort. 

De kleur sessie is hier bij mij in Harderwijk en duurt ongeveer 2 uur. 

2-3 weken na de kleur sessie hebben we een online eindgesprek om te bespreken wat deze sessie je heeft gebracht. Natuurlijk mag je nog vragen stellen en geef ik nog wat tips aan je mee, zodat je er genoeg vertrouwen in hebt om er zelf mee aan de slag te gaan. 

De kosten van de kleur sessie zijn € 267,- ex. btw. 

Speciale actie! 

Op dit moment heb ik een speciale actie lopen. Als je de kleursessie boekt krijg je van mij gratis de koffersessie (t.w.v. € 227,- ex btw) erbij!

Dit houdt in dat jij een koffer met jouw kleding meeneemt waar we na de kleursessie mee aan de slag gaan. We gaan kijken naar jouw stijl, wat er bij je lichaamsvorm past en we gaan outfits maken met jouw kleding. Hier maak ik foto’s van en deze krijg je van mij, zodat je heel makkelijk en snel kunt bepalen wanneer je welke outfit wilt dragen. Hierdoor krijg je ineens veel meer nieuwe opties met de kleding die je al hebt. 

De combinatie van deze sessies duren in totaal 5 uur en is inclusief lunch