Ik help vrouwen die aan zichzelf willen werken. Alleen aan de buitenkant (kleding en make-up), en/of ook aan de binnenkant (je persoonlijke kracht en emotionele welzijn). Ik zorg ervoor dat je gaat zien hoe waardevol jij bent en dat je gaat stralen. Dat jij je leven kunt gaan leven zoals jij dat graag wilt, zodat je weer volop kunt genieten. Maar ook dat je verschil gaat maken, eerst voor zichzelf en dan ook voor anderen. 

Als vrouw wordt er heel veel van je verwacht. En dat kan je stress opleveren, wat uiteindelijk kan leiden tot allerlei klachten, maar ook tot bijvoorbeeld een burn-out. En dat willen we liever allemaal voorkomen. 

Maar om te komen waar jij wezen wilt zal er wel wat moeten veranderen. Als je precies zo doorgaat als dat je nu doet, kun je ook niet verwachten dat je leven er beter en leuker op wordt. 

Maar hoe ga je dit dan aanpakken? 

In je leven zijn er verschillende stressfactoren, je moet gaan ontdekken wat deze voor jou zijn en ze zoveel mogelijk gaan ombuigen. Sommige dingen zijn redelijk makkelijk te veranderen, maar voor andere heb je echt wat hulp nodig. 

In 2015 starte ik met Fierce in Fashion.

Een bedrijf opzetten als je kleine kinderen hebt is een hele klus. Je hebt lang niet zoveel tijd als je zou willen en je wordt altijd heen en weer getrokken tussen gezin en werk. Jij als moeder herkent dit vast 🙂 

Maar ondanks dat er nog 2 kinderen bij kwamen (we hadden al een zoontje) sinds ik met fierce in fashion begonnen ben, is het me toch gelukt om een mooi bedrijf op te bouwen. 

Ik heb al heel wat vrouwen geholpen en ik hoop er nog veel meer te mogen helpen in de komende jaren. 

En ik hoop dat jij er daar 1 van bent 🙂 

Ik help vrouwen die echt aan zichzelf willen werken, omdat ik zelf weet hoe veel verschil dit in je leven kan maken. Het allemaal zelf doen is soms gewoon niet te doen. 

Als ik de hulp had gehad die ik nu zelf bied (vooral op het gebied van persoonlijke kracht), zou me dat jaren van frustratie, tranen en boosheid hebben bespaard. Het is een hele weg die je moet afleggen om het pad te vinden die jij voor jezelf wilt. 

Gewoon doorgaan zoals je nu doet is echt geen optie als je wél een ander leven wilt. 

Zelf blijf je maar in dezelfde gedachtes rond dwalen en dat helpt gewoon niet. Je wilt vooruit, je wilt je weer krachtig voelen, je wilt je eigen leven leven en niet hoe anderen vinden dat je het moet doen. Je wilt weer genieten en je wilt ook zelf verschil gaan maken. 

Ja! Maar hoe? 

Oh ik voel je zo! Dat is precies wat ik wilde, maar niet wist hoe. 

Blijf alstjeblieft niet maar aanmodderen, maar zoek die hulp. Ik wil je heel graag helpen, maar er zijn nog veel meer anderen die dat ook kunnen. Jij moet kiezen wat bij jou past en er dan samen voor gaan. 

Jij bent altijd welkom hier!