Geuren van Altearah

Voor een direct intensief effect

De geuren van Althearah die voor geurtherapie bedoelt zijn, worden parfum de soin genoemd. Ze zijn met zorg samengesteld en geven fysieke, energetische en emotionele voordelen. Ze zorgen voor het loslaten van emoties, een onmiddellijk verhoogd welzijn en een goede start van de dag. 

De actieve ingrediënten zijn:

  • tarwe alcohol
  • etherische oliën

Het wellness-ritueel van het gebruik van de parfum de soin is divers. Gebruik het zo vaak als je nodig hebt, maar minimaal 3 keer per dag. Je kunt het gebruiken als parfum voor je lichaam, als roomspray maar ook in een geur ritueel.

Om een geurritueel te doen spray je 2-3 keer in de palm van je hand. Dan wrijf je je handen samen zodat de alcohol verdampt. Daarna houdt je je handen dichtbij je gezicht en adem je 3 keer diep in met je ogen dicht. Dat ziet er zo uit:

Altearah geurritueel

De geuren en kleuren worden zo onderverdeeld

Wil jij één van deze geuren proberen? 

Dat kan natuurlijk 🙂 

Stuur mij een mail via info@fierceinfashion.nl en geef door welke kleur/geur je wilt bestellen. Je krijgt dan 30ml van de door jou gekozen kleur/geur. Ze kosten per stuk € 29,50. Daar komen nog wel verzendkosten bij of je mag het op komen halen. 

Wil je dit cadeau geven aan iemand? Laat het me weten dan krijg je van mij een cadeaubon, zodat je echt iets kunt geven.