Jouw blauwdruk, jouw leven

Dit is jouw kans om echt verandering in je leven aan te gaan brengen. 

Om je leven zo in te gaan richten zodat het bij jou past. En niet dat jij je aan moet passen om maar in je huidige leven te passen. 

Je krijgt van mij jouw blauwdruk in handen die je precies laat zien hoe je in elkaar zit. Wat je drijfveren zijn, zodat je deze ook echt kunt gaan leven. Hoe jij dingen op een voor jou moeiteloze manier doet, zodat je het makkelijker voor jezelf kunt gaan maken. 

In deze blauwdruk wordt ook je grootste kracht en je verlangen meegenomen. Dit is echt het totale plaatje dat je van me krijgt. 

Nieuwsgierig naar jouw blauwdruk? Lees snel verder 🙂 

 

De blauwdruk is echt iets voor jou als

 

je er klaar voor bent om nu eindelijk echt een verandering in je leven te gaan maken

je meer zelfvertrouwen wilt krijgen, jezelf wilt omarmen en jezelf wilt laten zien

je precies wilt weten wat je krachten zijn, wat jou bijzonder maakt

je wilt weten hoe je op een bij jou passende manier je leven in kunt gaan richten, zodat je er echt blij van wordt

je aan jezelf wilt gaan werken om verder te kunnen groeien 

je voor keuzes in je leven staat en je weet niet wat je ermee aan moet

Hoe werkt dat precies

Dit advies begint met het invullen van de persoonlijke kracht test. We hebben samen 5 sessies om alles te kunnen bespreken: 

 • eerst je powertype
 • dan je verlangen
 • als derde je hele blauwdruk
 • daarna kijken we naar jouw impact 
 • en als laatste maken we een plan voor je zodat je met een duidelijk doel voor ogen stappen kunt gaan zetten. 

Deze sessies kunnen allemaal online, maar live hier bij mij is ook zeker een optie. Dan zal ik je goed verzorgen 🙂 

De blauwdruk die je krijgt bestaat uit 4 kleuren/powertypes in combinatie met een balanskleur. Je krijgt van mij zelfs je hele top 10, maar die eerste 4 geven je de duidelijkste richting. 

Al die kleuren die voorbij komen zijn de kleuren die goed bij je persoonlijkheid passen. Dit kunnen echt andere kleuren zijn als de kleuren die goed bij je uiterlijk passen. Door deze te combineren maak je je uitstraling helemaal jou en gaan mensen je zien zoals je bent. 

Van je blauwdruk naar het leven zoals jij dat wilt

Dat klinkt heerlijk toch? Het gaat natuurlijk niet vanzelf, je moet er zelf echt wel werk in stoppen. Maar als je dat doet, dan komt je ook zeker waar je wezen wil. Daar doe je het voor, zodat jij kunt zijn wie jij wilt zijn en kan leven zoals jij dat wilt. 

Het gaat je heel wat opleveren:

 • je kunt jezelf nu waarderen om wie je bent
 • je hebt meer zelfvertrouwen, omdat je nu kunt zien van jezelf wat jouw kwaliteiten zijn en dat jij er echt toe doet
 • je leven wordt leuker omdat je er naartoe werkt dat het het leven wordt dat jij graag wilt leven
 • je hebt een rapport van maar liefst 57 pagina’s met ontzettend waardevolle informatie, die je er steeds weer bij kunt pakken als je het even niet meer weet. 
 • je hebt nu een duidelijk plan om jouw doel te kunnen halen
 • je leven wordt makkelijker omdat je nu duidelijker weet wat je wel en wat je niet wilt en daar kun je nu concreet wat mee doen

Lieve Alieke, 

Ik wil je graag nogmaals bedanken voor onze gesprekken! Ondanks dat je in ons laatste gesprek geen directe oplossing had voor m’n ‘werkprobleem’, heeft het een hoop in gang gezet. Ik snap opeens waarom ik het niet meer naar m’n zin heb op m’n werk en dat geeft me zoveel rust! Ik weet nu ook precies wat ik zoek in een volgende baan. Er is zelfs al een mogelijke baan op m’n pad gekomen die helemaal lijkt te kloppen bij wat ik zoek en belangrijk vind!

Ik zal je eerlijk zeggen dat ik een beetje huiverig was over de kleurentest. Ik heb namelijk al zoveel persoonlijkheidstesten gedaan. Maar deze test heeft me echt heel positief verrast. Juist de kleuren geven veel handvatten om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.  

Ik vind echt dat je goud in handen hebt met je aanbod als persoonlijke kracht coach en ik hoop dat je nog veel andere vrouwen mag coachen. Want je hebt mij echt een hele waardevolle positieve groei gegeven!

Liefs, 

Laurette

Laurette

Wat je nog meer wilt weten…

Ok en dan nu nog de praktische dingen die je nog wilt weten. 

◊ jouw blauwdruk, jouw leven bestaat uit 5 sessies van 1 – 1,5 uur

◊ de sessies kunnen online gedaan worden, maar mogen hier ook live bij mij in Harderwijk gedaan worden. Dat mag jij kiezen

◊ De kosten voor jouw blauwdruk, jouw leven zijn € 327,-  

◊ Je mag ook in 3 termijnen betalen van € 109,-, neem dan even contact met mij op

◊ Je kunt bij mij ook met Florijnen betalen. Als je hier gebruik van wilt maken stuur me dan een mail via info@fierceinfashion.nl