Hier vind je alle info over het kleur advies dat ik geef

Je vind hier onder andere het antwoord op de vragen:

 • voor wie is dit kleur advies?
 • wat kan ik verwachten?
 • hoe ga je te werk?
 • wat levert het mij op?

Lees snel verder om te ontdekken wat mijn kleuradvies inhoudt, het is anders dan anders omdat ik niet met de seizoenen werk 🙂 

Kleur advies om jezelf te laten stralen

Ik geef kleur advies aan vrouwen die het willen gebruiken om zichzelf te laten stralen en hun zelfvertrouwen te vergroten. Je mag gezien worden precies zoals je bent. 

Wil jij graag weten welke kleuren jou laten stralen? Wil jij je zelfvertrouwen laten groeien en jezelf laten zien? Dan sta ik voor je klaar! 

Wat je kunt verwachten

Een kleur advies is iets leuks, maar het is ook heel erg waardevol. Ik probeer je zoveel mogelijk mee te geven tijdens een kleur advies, zodat je er daarna ook echt zelf mee aan de slag kunt. 

Van te voren krijg je van mij een aantal vragen die je mag beantwoorden. Daar beginnen we mee tijdens het advies. Ik zorg voor koffie of thee met wat lekkers erbij.

Daarna gaan we met de kleurendoeken aan de slag en gaan we ontdekken welk kleurtype je bent en welke kleuren jou laten stralen. Ondertussen selecteren we de kleuren die in jouw kleurenpaspoort komen.

Ook gaan we het nog hebben over contrast, het combineren van kleuren en het gebruik van kleuren.

Als extraatje maak ik je aan het eind nog op met de make-up producten van ZAO, want voor een kleuradvies moet je zonder make-up komen 😀

Hoe ik een kleur advies doe

Iedereen kent natuurlijk het systeem van de seizoenen, de lente-, zomer-, herfst- en wintertypes. Maar ik ontdekte dat dit systeem voor veel mensen echt te kort schiet. Daarom werk ik met een ander systeem, dat van de persoonlijke karakteristiek. Ik zoek jouw persoonlijke combinatie van warm/koel, helder/gedempt en licht/diep en ik kijk ook hoeveel kleur jij kunt dragen op basis van je uiterlijk. 

Dit geeft zoveel meer opties en zo kan ik je echt een persoonlijk kleur advies geven en daar houdt ik van. 

Nadat ik heb vast gesteld wat jouw gouden combinatie is gaan we gericht de kleuren zoeken die jou laten stralen. Deze doen we dan in je kleurenpaspoort die je van me mee krijgt. In het kleurenpaspoort kunnen 30 kleuren, die verdelen we onder in neutralen, basiskleuren en accentkleuren. Het hangt van jouw karakteristiek af hoe we deze verdeling maken. 

Ik ga je uitgebreid uitleggen hoe je de kleuren uit je paspoort kunt gebruiken en hoe jij nu thuis zelf aan de slag kunt met de uitkomst van het kleur advies. 

Wat het jou oplevert

Ik heb het al over veel dingen gehad, maar nu even concreet over wat een kleur advies jou oplevert:

 • je krijgt meer zelfvertrouwen in het dragen van kleur
 • je weet precies welke kleuren jou laten stralen
 • je weet hoe je voor jezelf kleurcombinaties kunt maken
 • je bespaard tijd en geld omdat je nu precies weet waar je naar opzoek bent
 • je hebt een kleurenpaspoort met maar liefst 30 kleuren die je overal mee naartoe kunt nemen
 • je krijgt van mij een persoonlijk kleurplan waar je mee aan de slag kunt
 • je gaat de deur uit met een mooie make-up die je nóg meer laat stralen