Masterclass: Krachtig en gelukkig

Hoe staat het met jouw geluk in je leven?  

 Voel jij je gelukkig? Mis je iets? Besteedt jij genoeg aandacht aan de dingen die jij belangrijk vindt? Kies jij bewust hoe jij je leven leeft?

Als jij niet gelukkig bent met/in je leven ben je waarschijnlijk ook niet helemaal gelukkig met hoe jij zelf bent op dit moment. 

Maar we kunnen niet aan alles tegelijk werken,  dus beginnen we in deze masterclass met het ontdekken hoe jij je leven krachtig en gelukkig kunt gaan leven. 

Wil jij krachtig en gelukkig zijn? Meld je dan aan 

Dit is een online masterclass in een klein groepje van maximaal 5 vrouwen

Vóór de masterclass vul je de, speciaal hiervoor ontwikkelde, persoonlijke kracht test in. Tijdens de masterclass ontdek je wat dit voor jou betekent.

Deze masterclass gaat ervoor zorgen dat je met andere ogen naar je leven kijkt. Jij gaat ontdekken waar jij op dit moment het meeste naar verlangt in jouw leven én wat jou echt gelukkig maakt. Je krijgt van mij een (digitaal) werkboek die we samen door gaan werken. Jij kunt na deze masterclass direct aan de slag om verandering te gaan maken in je leven. 

Blijf niet langer door modderen met je leven, maar neem actie en zet de verandering die voor jou nodig is in gang.   

Kom in actie, dat moet je zelf doen

Zonder actie geen resultaat. Als jij denkt dat alles vanzelf wel beter of anders wordt heb je het mis. Als jij een bepaald beeld voor ogen hebt van hoe jij wilt leven, dan moet je daar zelf actie op ondernemen. Het komt echt niet vanzelf. 

Deze masterclass vraagt niet zoveel van je, een kleine investering en wat van je tijd, maar het gaat wel iets in gang zetten. Jij gaat eindelijk beginnen met actie nemen. Jij weet nu wat je kan doen om krachtig en gelukkig te zijn en de eerste stappen te zetten in de richting die jij wilt. 

Dit is niet de magische oplossing voor jouw probleem, die bestaat ook niet, maar wel een goede en praktische start voor de rest van je leven. 

Doe jij mee? 

En dan nu de praktische info die je wilt weten

De masterclass is online met maximaal 5 vrouwen

Je krijgt van mij de link naar de speciale persoonlijke kracht test toegestuurd

De kosten van de masterclass zijn € 47,- 

De volgende masterclass is op maandagavond 30 oktober, woensdagavond 15 november en vrijdagavond 1 december van 19.30 – 21.30 uur

Laat bij je boeking even weten op welke avond jij aanwezig bent!