Masterclass: Krachtig jezelf zijn

Hoe staat het met jouw zelfvertrouwen? 

Ben jij ook zo’n iemand die zich makkelijk aanpast aan de mensen om je heen? Je bent makkelijk in de omgang en mensen vinden het fijn om je erbij te hebben. Maar je merkt dat, doordat jij je zo makkelijk aanpast, je ook snel jezelf kwijt raakt. 

Je hebt niet meer zo helder wie jij nou precies bent, hoe jij de dingen op een moeiteloze manier doet en wat jouw drijft in het leven. Je wilt je eigen keuzes gaan maken en het meer op jouw manier gaan doen.

Jouw zelfvertrouwen kan wel een oppepper gebruiken. 

In deze masterclass ga ik je laten zien hoe jij krachtig jezelf kunt zijn. 

Wil jij krachtig jezelf zijn? Meld je dan aan 

Dit is een online masterclass in een klein groepje van maximaal 5 vrouwen

Vóór de masterclass vul je de, speciaal hiervoor ontwikkelde, persoonlijke kracht test in. Tijdens de masterclass ontdek je wat dit voor jou betekent.

Deze masterclass gaat ervoor zorgen dat je met andere ogen naar jezelf kijkt. Jij gaat ontdekken wat jouw grootste kracht is. En dat je die kracht in kunt zetten in je leven. Jij kunt echt stappen gaan zetten na deze masterclass. 

Laat je niet langer tegenhouden door anderen of door jezelf, maar doe mee en wordt die krachtige vrouw die jij wilt zijn.   

Kom in actie, dat moet je zelf doen

Zonder actie geen resultaat. Als jij denkt dat alles vanzelf wel beter of anders wordt heb je het mis. Als jij een bepaald beeld voor ogen hebt van hoe jij wilt leven, dan moet je daar zelf actie op ondernemen. Het komt echt niet vanzelf. 

Deze masterclass vraagt niet zoveel van je, een kleine investering en wat van je tijd, maar het gaat wel iets in gang zetten. Jij gaat eindelijk beginnen met actie nemen. Jij weet nu wat je kan doen om krachtig jezelf te zijn en de eerste stappen te zetten in de richting die jij wilt. 

Dit is niet de magische oplossing voor jouw probleem, die bestaat ook niet, maar wel een goede en praktische start voor de rest van je leven. 

Doe jij mee? 

En dan nu de praktische info die je wilt weten

De masterclass is online met maximaal 5 vrouwen

Je krijgt van mij de link naar de speciale persoonlijke kracht test toegestuurd

De kosten van de masterclass zijn € 47,- 

De volgende masterclass is op maandagavond 11 september en vrijdagavond 29 september van 19.30 – 21.30 uur

Laat bij je boeking even weten op welke avond jij aanwezig bent!