Eindelijk weer een nieuw bericht van mij. Deze keer deel ik met jullie de trendkleuren voor herfst en winter van 2015/2016.

Eerst wil ik met jullie delen wat de reden is dat ik zo lang geen blog gepost heb. Ik ben namelijk zwanger! Ondertussen alweer 25 weken en het gaat goed. Ik ben alleen wel erg moe geweest, en dat begint nu ook weer te komen. Ik beloof daarom ook niet dat ik elke week een blog schrijf, maar gewoon als ik er de energie en inspiratie voor heb. Tot en met november kunnen er nog afspraken geboekt worden en daarna ga ik met verlof. Nu gaan we ons eens heerlijk verdiepen in de trendkleuren voor deze herfst en winter!

Trendkleuren herfst 2015

Marsala is natuurlijk dé trendkleur van dit jaar. Het is een beetje een rood/bruine kleur die je erg goed met andere kleuren kunt combineren. Het is een rijke en robuuste kleur die veel mensen goed staat.

Stormy weather is een grijs/blauwe kleur, die je doet denken aan (donkere) wolken in de lucht. Dit is een koele en tijdloze kleur het getuigd van kwaliteit en luxe.

Cadmium Orange is een kleur die je doet denken aan de ’60 en ’70. Het geeft je een gevoel van optimisme, vrolijkheid en fantasie. Het is een speelse maar toch stijlvolle warme kleur.

Reflecting pond is een koele, diep blauwe kleur. Het is een serieuze kleur dat staat voor balans en veiligheid.

Oak Buff is een zachte en warme kleur die je een goed gevoel geeft. Het heeft een beetje een goud/gele gloed die je doet denken aan een zonsopkomst.

Biscay Bay is een rijke aqua blauwe kleur, er zit en klein vleugje groen in verwerkt. Het doet je denken aan een mooie blauwe zee en is goed met andere kleuren te combineren.

Cashmere Rose doet je denken aan de ’60, maar het is iets zachter van tint. Het is een wat chiquere kleur, maar toch wel speels.

Dried Herb is een olijf groene kleur, die stijlvol en chique is. Het is echt een natuurlijke kleur die zich weer goed laat combineren.

Amethyst Orchid is de meest opvallende kleur van dit seizoen. Het is echt een unieke, opvallende, creatieve en spannende kleur.

Desert Sage is een koele groen/grijze kleur. Het is een perfecte neutrale kleur die heel goed te combineren is. Het is een tijdloze, maar toch stijlvolle en krachtige kleur.

Deze kleuren kun je onderling goed combineren, ik zal jullie een paar voorbeeldjes laten zien.

Combinatie met Marsala 2015

Combinatie met Cadmium Orange 2015

Combinatie met Biscay Bay 2015

Combinatie met Cashmere Rose 2015

Combinatie met Amethyst Orchid 2015

Wat is jouw favoriete kleur? Welke combinatie vind jij leuk of welke combinatie zou jij zelf maken?

Laat het me weten door een berichtje achter laten!

Liefs,

Alieke