Eyeliner

Zao eyeliners zorgen voor een intense en long-lasting make-up. De formule is rijk aan biologische aloë vera gel en respecteert en verzorgt gevoelige ogen. Vilt of penseel, je kiest de punt die het beste bij je past. (zie middelste foto)

Met de eyeliner penseel benadruk je de ogen dankzij de extreme finesse van het applicatorpenseel. Dit garandeert subtiele en precieze contouren. De eyeliner penseelpunt is ideaal voor de visagist.

Voor een verschillende look van de dunste tot de dikste lijnen, kies je voor de intense eyeliner vilt punt  in 066 Black. Het glijdt perfect op het ooglid en laat een subtiele en grafische look toe.

WERKWIJZE: SCHUDDEN VOOR GEBRUIK.

Om gemakkelijker bij de wimperrand te komen, sluit je het ooglid en trek je de huid voorzichtig omhoog met een vinger op de wenkbrauw. Begin in het midden van het oog en trek de wimpers naar buiten en dan naar binnen, het is dan makkelijker om een perfecte lijn te krijgen.

Tip: Op een klein ooglid: geef de voorkeur aan een dunne lijn. Hoe groter het bewegend ooglid, hoe breder de lijn

Prijs: € 18,90

Refill: € 10,90

Welke kleur kies jij?

De eyeliner is er in 5 verschillende kleuren. De vilt punt is er alleen in zwart (066). Ben je niet zo van het harde zwart? Kies dan voor bruin voor een meer natuurlijke look. Of een leuke kleur om het eens anders te doen. 

Navullen werkt zo

In het voorbeeld hieronder zie je de mascara, maar het navullen werkt hetzelfde voor de eyeliner. Dit is het stappenplan:

  1. Draai de dop er af
  2. Draai het witte dopje er af
  3. Doe de dop er weer op
  4. Haal de vulling er uit
  5. Trek de vulling uit de dop
  6. Doe de nieuwe vulling in de onderkant van de eyeliner
  7. Duw de dop er op en draai het er weer af (houd de vulling wel een beetje vast, want het zit nu nog los)
  8. Draai het witte dopje er weer op
  9. Draai nu de dop er weer op en je bent klaar