Matte oogschaduw

Zao biedt een reeks van biologische matte oogschaduw met delicate texturen en sublieme kleuren om een grote hoeveelheid aan looks te creëren, van de meest nude look tot de meest smokey. De formule, rijk aan plantaardige squaleen, verzacht en beschermt de huid. Wij raden je aan om het te combineren met parelmoer (pearly) oogschaduwen om verschillende (oplichtende) effecten te creëren.

WERKWIJZE: Breng een oogprimer aan en doe vervolgens een lichte of of medium kleur over het hele ooglid met het oogschaduwpenseel 704. Kies vervolgens een donkere tint om de basis van de wimpers te benadrukken met oogschaduwpenseel 706. Verlicht de binnenste ooghoek met een lichte tint. Voor een intense blik gebruik je een donkere tint in de buitenste ooghoek met de bolpenseel 705. Je kunt zwarte oogschaduw 206 gebruiken als eyeliner om een fijn lijntje te trekken aan de basis van de bovenste wimpers. Om de look af te ronden, breng je op je wimpers één van onze mascara’s aan.

Tip: De oogschaduw is alleen als refill te bestellen. Om ze goed te bewaren of mee te nemen raad ik je aan een bamboe doosje te kopen. Hierin blijft de oogschaduw goed en kun jij het makkelijk opruimen en meenemen. Je vind deze doosjes bij accessoires. 

Prijs: € 5,50

Welke kleur kies jij?

Van de matte oogschaduw zijn 10 mooie kleuren beschikbaar. Welke kleur kies jij om je ogen nog meer te laten spreken?