Oogschaduw paletten

Palette Clin d’Oeil n1

Het palette clin d’oeil n°1 is samengesteld uit tien prachtige oogschaduwen parelmoer en mat. De diversiteit aan kleuren stelt je in staat een veelvoud aan looks te creëren, van de meest natuurlijke tot de meest smoky.

WERKWIJZE: Breng een lichte of medium tint aan op het hele ooglid als basis. Kies vervolgens een donkere tint om de ronding van de bovenste wimpers te benadrukken met de schuine kant van het penseel. Verlicht je look door een zeer lichte kleur aan te brengen in de binnenste ooghoek.

Voor een intense look gebruik je een donkere tint in de buitenste ooghoek. Gebruik de zwarte oogschaduw als eyeliner om een dun lijntje te trekken aan de bovenkant van de wimpers. Gebruik mascara om je make-up af te ronden.

Tip: Dit palette komt met 10 prachtige kleuren, maar als een kleur op is kun je natuurlijk naar eigen inzicht een andere kleur toevoegen. 

Prijs: € 49,90

De kleuren

Dit zijn de 10 kleuren van het clin d’oeil n1 palette. 

Palette ultra shiny

Het palette ultra shiny is samengesteld uit tien prachtige oogschaduwen die zeer gepigmenteerd en ultra parelmoerachtig zijn voor een zeer trendy metallic effect. Zilver, champagne, roze, paars, bruin, goud, … Je zult zeker de kleur vinden die perfect bij je past om je blik op elk moment te verlichten – dag en nacht! Laat je verleiden door de zijdeachtige textuur en de sterke dekking van deze oogschaduwen!

WERKWIJZE: Breng een lichte of medium tint aan op het hele ooglid als basis met behulp van de platte kant van het schaduwpenseel. Voor een intense look, gebruik een donkerdere tint in de buitenste ooghoek met de schuine kant van het borsteltje. Verlicht je look door een lichte kleur aan te brengen in de binnenste ooghoek. Gebruik mascara om je make-up af te ronden.

Tip: Dit palette komt met 10 prachtige kleuren, maar als een kleur op is kun je natuurlijk naar eigen inzicht een andere kleur toevoegen.
Prijs: € 49,90

Palette ultra shiny

Dit zijn de 10 kleuren van het ultra shiny palette. 

Spicy chic palette

Het spicy chic palette, biologisch gecertificeerd en 100%natuurlijk, bestaat uit prachtige oogschaduws: glanzend, mat en ultra shiny, in warme en heldere tinten voor een trendy make-up. Om het overal te kunnen gebruiken zijn een penseel met dubbel uiteinde (shading / schuin penseel) en een spiegeltje bijgevoegd. Bovendien is dit bamboepalet eindeloos navulbaar!

WERKWIJZE: Breng met de platte kant van het penseel de lichte oogschaduw aan op het bewegende ooglid. Breng vervolgens een donkere oogschaduw aan in de buitenste ooghoek. Vervaag de donkere oogschaduw daarna in de arcadeboog en naar het midden van het ooglid. Strijk de donkere oogschaduw uit naar het harde deel van het ooglid met de schuine kant van het penseel. De bruine oogschaduw is ook een eyeliner. Maak het een beetje vochtig en breng het aan met de schuine kant van het penseel.

Prijs: € 34,90

De kleuren

In het spicy chic palette zitten 5 kleuren, dit zijn ze

Night & Roses palette

Het Night & Roses palette bestaat uit 5 prachtige oogschaduws in koele en heldere tinten. Ze zijn gecertificeerd biologisch, veganistisch en 100% van natuurlijke oorsprong. Er zit een dubbelpenseel (schaduw- en schuinpenseel) en een spiegeltje bij zodat dit palet overal gebruikt kan worden. Bovendien is dit bamboe palet oneindig navulbaar!

WERKWIJZE: Breng met de platte kant van het schaduwpenseel de lichte oogschaduw aan op het bewegend ooglid. Breng daarna een donkere oogschaduw aan in de buitenste ooghoek. Meng vervolgens de donkere oogschaduw in de arcadeboog en naar het midden van het ooglid. Breng de donkere oogschaduw aan op het ooglid met het schuine penseel.

Prijs: € 34,90

De kleuren 

In dit night & roses palette zitten 5 prachtige kleuren. Dit zijn ze: