Pearly oogschaduw

 

Word verliefd op de vele tinten Zao pearly oogschaduws voor een intense en heldere blik! Rijk aan plantaardig squaleen dat de huid verzacht en beschermt. Creëer lichtzones door tinten te combineren.

WERKWIJZE: Breng een oog primer aan en doe vervolgens een lichte of medium kleur over het hele ooglid met het oogschaduwpenseel 704. Kies vervolgens een donkere tint om de basis van de wimpers te benadrukken met oogschaduwpenseel 706. Verlicht de binnenste ooghoek met een lichte tint. Voor een intense blik gebruik je een donkere tint in de buitenste ooghoek met de bolpenseel 705. Je kunt de zwarte oogschaduw 206 (dit is een matte oogschaduw) gebruiken als eyeliner om een fijn lijntje te trekken aan de basis van de bovenste wimpers. Om de look af te ronden, breng je op je wimpers een van de mascara’s aan.

Tip: De oogschaduw is alleen als refill te bestellen. Om ze goed te bewaren of mee te nemen raad ik je aan een bamboe doosje te kopen. Hierin blijft de oogschaduw goed en kun jij het makkelijk opruimen en meenemen. Je vind deze doosjes bij accessoires. 

Prijs: € 5,50

Welke kleur kies jij?

Van de pearly oogschaduw zijn behoorlijk wat kleuren. Welke kleur past mooi bij jouw ogen? De meeste kleuren heb ik om te testen. Wil je het eerst zien voordat je een kleurtje koopt? Mail me dan om een afspraak te maken via info@fierceinfashion.nl