Potloden

Wenkbrauwen, ogen, lippen, het assortiment Zao potloden past zich aan alle toepassingen aan. De zachte textuur, verrijkt met biologische plantaardige oliën, vereenvoudigt het aanbrengen en zorgt voor precieze lijnen. De ultra-gepigmenteerde formule zorgt voor een zuiver en intens resultaat.

Het hout van de Zao potloden is PEFC gecertificeerd Californisch ceder, wat een duurzaam bosbeheer garandeert.

WERKWIJZE:

VOOR DE OGEN: Het Zao-potlood helpt de look te versterken en te intensiveren zonder de ogen te irriteren. Breng het aan op de rand van de wimpers voor intense make-up. Trek een dikke lijn vanuit de buitenste ooghoek. Voor een betere fixatie, licht deppen en poeder het daarna met Zao oogschaduw, met behulp van het schuine oogschaduwpenseel. Dit kan met dezelfde tint als het potlood of met een andere tint om een contrast te creëren. Om de look te versterken, breng je het Potlood 564 (Nude beige) aan in de binnenste ooghoek en de waterlijn.

De kleuren 551 t/m 558 zijn voor de ogen bedoeld.

VOOR DE WENKBRAUWEN: De wenkbrauw speelt een zeer belangrijke rol voor de vorm van het gezicht en geeft intensiteit aan de ogen. De kleur en de vorm kunnen eenvoudig worden gedefinieerd en afgestemd met het Zao potlood. Kies de kleur die past bij de kleur van je wenkbrauwen. Borstel ze met het Wenkbrauwpenseel met kam of het Duo wenkbrauwborsteltje, breng vervolgens het wenkbrauwpotlood aan op de gebieden die gecorrigeerd of geïntensiveerd moeten worden. Borstel nogmaals om het product enigszins te vervagen. De kleuren  551, 552, 553 en 554 kunnen voor de wenkbrauwen gebruikt worden. 

VOOR DE LIPPEN: Het Zao potlood is perfect om de contouren van de mond te (her)tekenen en de lippen volume te geven. Het kan los worden gebruikt of in combinatie met een lippenstift, lip polish of lipgloss. Het zorgt ervoor dat de make-up langer blijft zitten en niet vervaagt. Trek de omtrek van de lippen vanuit het midden en verbind vervolgens de mondhoeken. Voor een betere fixatie kun je het potlood naar de binnenkant van de lip toe vervagen met het lippenpenseel.

De kleuren 559 t/m 564 zijn geschikt voor de lippen.

Prijs: € 9,90

Welke kleur kies jij?

Er is behoorlijk wat keuze in de Zao potloden. Kies je er alleen één voor je lippen of ook één voor je ogen en/of wenkbrauwen? 

Welk potlood combineer je met welke lipstick?

ZAO heeft verschillende lipsticks, lip polishes, lipglossen en lip’inks, maar welke kleuren passen nou bij elkaar? Hier een overzichtje zodat je het makkelijk bij elkaar kunt vinden. 

ZAO lipstick-potlood matches