Top coat

Het aanbrengen van een top coat is de belangrijkste stap voor een nette en duurzame manicure. Of het nu voor een french manicure of een traditionele manicure is, alleen met de top coat kun je de nagellak optimaliseren.

De 2 Zao topcoats bieden een uitstekende hold, een hoogglans afwerking en een snelle droging. Het aanbrengen wordt gemakkelijker door de brede en platte kwast die een perfecte verspreiding van het product over de hele nagel mogelijk maakt.

Glitter top coat 665: Deze top coat met zeer fijne glitter geeft een originele touch aan je nagellakken. Het brengt een glitter finish die de helderheid en diepte van de kleur versterkt. Het kan ook alleen gedragen worden op een transparante basis voor een discrete en heldere manicure.

Vanuit plantaardige inspiratie bestaat de veganistische en biologische formule voor 84% uit grondstoffen van natuurlijke oorsprong (aardappel, maïs, tarwe, cassave).

Duo Base & Top coat 636: base en top coat tegelijkertijd, een must have! Als base coat beschermt en verzorgt het de nagels. Als top coat, optimaliseert het de houdbaarheid van de nagellak. Het kan ook gebruikt worden als transparante nagellak.

Vanuit plantaardige inspiratie bestaat de veganistische en biologische formule voor 82%uit grondstoffen van natuurlijke oorsprong (aardappel, maïs, tarwe, cassave).

WERKWIJZE: Zorg ervoor dat je gekleurde nagellak perfect droog is. Breng de top coat aan op de nagellak, beginnend bij de basis van de nagel tot aan het eind van de nagel.

Prijs: € 11,50

Welke top coat kies jij?

Ga jij voor glitter of toch een mooie glanzende top coat? Door de glitter top coat lijken de nagellakken die je al hebt weer anders door de mooie glitter die er overheen komt. Welke top coat je ook kiest, het ziet er altijd prachtig uit.