Ultra shiny oogschaduw

Intense en lichtgevende, ultraglanzende oogschaduwen geven een vleugje glamour aan je ogen. Hun zijdeachtige textuur, metallic afwerking en sterke dekking zullen je verleiden! De formule van de ultra glanzende oogschaduwen bevat organische ricinusolie met hydraterende eigenschappen en bamboepoeder dat rijk is aan siliciumdioxide en de huid regenereert. Verlicht je ogen op elk moment, voor een dag- of avondmake-up.

WERKWIJZE: Breng, na de primer,  een lichte of medium oogschaduw over het hele ooglid aan met shading brush 704. Kies een donkere kleur om de wimperaanzet te benadrukken. Gebruik daarvoor angled brush 706. Licht het binnen ooghoekje op met een lichte kleur. Gebruik de mat zwarte oogschaduw 206 als eyeliner en trek een fijne lijn langs de basis van de bovenwimpers. Om je look af te ronden, breng je één van de Zao mascara’s aan op de wimpers.

TIP: De oogschaduw is alleen als refill te bestellen. Om ze goed te bewaren of mee te nemen raad ik je aan een bamboe doosje te kopen. Hierin blijft de oogschaduw goed en kun jij het makkelijk opruimen en meenemen. Je vind deze doosjes bij accessoires. 

Prijs: € 5,50

Welke kleur kies jij?

Van de ultra shiny oogschaduw zijn 10 prachtige kleuren te kiezen. Trek de aandacht naar je ogen en laat ze stralen.