Altearah

Altearah is een fantastisch nieuw merk dat ik ben tegengekomen. Het ondersteunt jouw proces door kleur en geur. Het is aromatherapie, chromotherapie én geurtherapie in één. Het zijn allemaal gecertificeerde biologische producten, samengesteld op basis van 100% natuurlijke etherische oliën. Er zijn 14 kleurrijke emoties beschikbaar, dus er is er altijd één bij voor jou. 

Aromatherapie

Bij aromatherapie gebruik je etherische oliën met een therapeutisch doel. 

Elke olie heeft zijn eigen unieke werking en weldadige eigenschappen en kan op veel manieren toegepast worden. Bijvoorbeeld door op de huid aan te brengen, te verstuiven, in een massage, door te ruiken…

Het dagelijks gebruik van etherische oliën kan moeilijk zijn. Daarom heeft Altearah het gebruik ervan zo makkelijk mogelijk gemaakt.
Bijvoorbeeld als parfum met het Parfum de Soin en als huidverzorging met verschillende verzorgingsproducten, serums, oliën, scrubs en badzouten.

De producten zijn vervaardigd op basis van biologische etherische oliën. Dat betekent dat de etherische oliën niet worden veranderd, niet door de teeltmethode en niet door de extractiemethode.

Chromotherapie

Chromotherapie is een verzorgingsmethode die gebaseerd is op het gebruik van kleuren.
Het is een werkwijze om bepaalde fysieke en emotionele stoornissen in balans te brengen door het gebruik van kleuren.
Elke kleur heeft een universele of persoonlijke betekenis die altijd zintuiglijk is. Zij heeft een directe invloed op de geest en het lichaam.
Elke kleur is een uitgangspunt voor de samenstelling van de producten. Niet alleen in de olfactorische (geur) samenstelling, maar ook voor de combinatie van de etherische oliën die de fysiologische en psychologische voordelen
geven.

Altearah chromotherapie
Altearah geurtherapie

Olfactotherapie / geurtherapie

Olfactotherapie, maar ik noem het liever geurtherapie, is een behandelingsmethode die gebruik maakt van de geuren en trillingen van etherische oliën.
Dankzij de Parfums de Soin kun je genieten van de voordelen van etherische oliën door ze te ruiken.
Het zijn natuurlijke en actieve parfums!

ALTEARAH Bio is een gebruiksklaar assortiment cosmeticaproducten. Het is een eenvoudig, duidelijk en speels antwoord op ons dagelijks verlangen naar wellness, schoonheid en een goed humeur!