Persoonlijke kracht adviezen

Hier vind je alle opties die ik voor je heb als je met je persoonlijke kracht aan de slag wilt. Ik wil je graag helpen om je leven op jouw manier te gaan leven. En met deze adviezen kunnen we daar stapje voor stapje naartoe werken. 

Als je vragen hebt over deze adviezen, laat me dat dan weten via info@fierceinfashion.nl 

Liefs, Alieke

Kracht en verlangen

Om aan jezelf te gaan werken en het leven te gaan leven zoals jij dat wilt, moet je wel weten waar je staat en wat je precies wilt. 

Voor kracht en verlangen mag je vantevoren de persoonlijke kracht test invullen. Via deze test ga je veel inzicht in jezelf krijgen, ontdek je wat je grootste kracht is én kunnen we concreet met je verlangen aan de slag. 

Door deze stap te zetten kun je op een leuke en kleurrijke manier aan jezelf werken. 

Jouw blauwdruk, jouw leven

Dit is jouw kans om echt verandering in je leven aan te gaan brengen. 

Om je leven zo in te gaan richten zodat het bij jou past. En niet dat jij je aan moet passen om maar in je huidige leven te passen. 

Je krijgt van mij jouw blauwdruk in handen die je precies laat zien hoe je in elkaar zit. Wat je drijfveren zijn, zodat je deze ook echt kunt gaan leven. Hoe jij dingen op een voor jou moeiteloze manier doet, zodat je het makkelijker voor jezelf kunt gaan maken. 

In deze blauwdruk wordt ook je grootste kracht en je verlangen meegenomen. Dit is echt het totale plaatje dat je van me krijgt. 

Nieuwsgierig naar jouw blauwdruk? Lees snel verder 🙂 

Groots jezelf zijn

Wil jij een fierce vrouw zijn? Een vrouw die vol zelfvertrouwen zichzelf laat zien, leeft zoals zij dat wil en de vrouw is die zij wil zijn. 

Wil jij gewoon jezelf zijn, maar dan krachtiger en grootser? Een vrouw die haar leven niet laat bepalen door anderen en omstandigheden, maar die zelf kiest hoe zij wil leven?

Dan is het nu tijd om in actie te komen en te kiezen wat je wilt. 

Wil jij de krachtigste versie van jezelf worden en zelf aan het roer staan van je leven?

Ben jij er klaar voor om eindelijk de vrouw te worden die je altijd al wilde zijn? 

Laat je leven niet meer bepalen door anderen, maar kies zelf hoe jij wilt leven.

Maar hoe ga je dat nu aanpakken? Hoe ga je dit allemaal doen op een manier die helemaal bij jou past? Op een manier dat jij er blij van wordt? 

Het is tijd dat jij groots jezelf gaat zijn. Helemaal jezelf, maar met impact, zodat jij verschil gaat maken voor jezelf én anderen.