Waarom ik mijn business heb omgegooid

Het is al ongeveer 2 jaar aan het knagen dat ik iets mis in mijn bedrijf, maar ik wist niet goed wat. In deze video vertel ik je waarom ik mijn bedrijf heb omgegooid en wat ik nu dan doe. 

 

Lees je liever wat ik vertel?

Ik wil je vertellen waarom ik deze verandering in mijn business heb doorgevoerd. 

De aanleiding

Ik ben al ongeveer 2 jaar aan het zoeken naar hoe en wat ik wil. Ik ben al bijna 6 jaar image consultant en het knaagt dus al een hele tijd wat ik nu wil doen. 

Eind vorig jaar heb ik al de opleiding tot persoonlijke kracht coach gedaan en dat heeft mij al een heel stuk in de goede richting gebracht. Maar wat mij het allerlaatste zet je heeft gegeven zijn 2 dingen. 

Die zijn in de afgelopen maand gebeurd. Het eerste was een gesprek met mijn coach en zij stelde mij de vraag: ‘Wat nou als je alle methodes en dingen die je geleerd hebt los moet laten, wat en hoe zou je dan doen?’ 

Dat zette al mijn radertjes in werking. Ander halve week later was de landelijke dag van de persoonnlijke kracht coaches, en daar las ik iets wat ineens alles samen bracht. En toen dacht ik: ‘Ik heb het!’ Alles viel op z’n plek. 

Oh wat een dilemma…

Dat gevoel was alleen van korte duur, want toen begon door te dringen dat ik dus het zijn van image consultant, op de eerste plaats, los moest laten. En dat vond ik wel erg moeilijk. Dat heeft me echt even een tijdje gekost om dat lost te laten. Het is gewoon heel spannend om iets wat je al zo lang doet, om dat ‘zomaar’ los te laten. 

Wat ook meespeelt zijn natuurlijk al de mensen die mij volgen, want zij gaan nu ook wat andere dingen voorbij zien komen als eerst. En welke reacties ga ik daar dan op krijgen? Maar ik ben blij dat ik de knoop gewoon heb doorgehakt en ervoor gegaan ben. 

Ik kan nu ook niet meer wachten om aan de slag te gaan (voor leuk soundeffect zie video op 3:47) Want ik voel dat dit zo’n verschil gaat maken voor de vrouwen die ik ga helpen en ook voor mijzelf. Nu kan ik doen waar ik echt goed in ben 🙂 

Ok, wat ga ik dan nu precies doen? 

Ik ga werkende moeders die overspannen zijn geweest helpen. Overspannen zijn is zo’n heftig iets om mee te maken. Het is voor mezelf alweer 10 jaar geleden dat ik overspannen was. Maar vooal ook die tijd er na, als je weer ‘beter’ bent. Je leven gaat gewoon door, een soort van in ieder geval, terwijl je weet dat er iets veranderen moet. Als er niks veranderd is de kans dat je weer overspannen wordt heel erg aanwezig. En gelóóf me, dat wil je niet nog een keer meemaken. 

Zo heftig!

De eerste jaren nadat ik overspannen was ben ik echt bang geweest dat het weer zou gebeuren. Het is gewoon heel heftig om mee te maken. Je weet ook dat er dingen moeten veranderen, maar hoe dan en wat dan? En hoe ga je dat dan inrichten in je leven? Dat is heel lastig om dat vorm te gaan geven. En daar kan ik je dus mee helpen. 

Zelf heb ik járen geploetert om mijn weg te vinden in alles. En dat is wel gelukt, maar daar wil je geen járen van je leven aan spenderen. Ik gun jou zo dat je dat in een veel kortere tijd kunt doen. En dat is niet alleen voor jou heel fijn, maar ook voor je gezin. 

Zij lijden er ook onder dat jij overspannen bent geweest. Ook voor hun wil je ervoor zorgen dat jij weer lekker in je vel zit en jullie leven weer op de rit komt. 

Nu heb ik al de vraag gekregen of ik echt alleen maar moeders die overspannen zijn geweest help. Dat is wel wie ik heel bewust ga aanspreken, maar als jij iemand bent die weet dat er wat moet veranderen in je leven, maar als je niet goed weet hoe en wat, dan kan ik je ook helpen. Om daarin je weg te vinden. Je hoeft niet perse overspannen te zijn geweest. Het zou nog gaver zijn dat we kunnen voorkomen dat je overspannen wordt. Want dat is iets dat je echt niet mee wilt maken. 

Hoe kan ik je dan helpen?

Het kan al heel laagdrempelig door je in te schrijven voor mijn inspiratiemail die je elke maandagochtend van mij krijgt. Hierin inspireer ik je om actie te gaan nemen om de vrouw te worden die jij wilt zijn. Dit is de Feel Fierce Female inspiratiemail. 

Of je kunt je aanmelden voor 365 dagen persoonlijke kracht. In 2021 gaan we daarmee beginnen. Je krijgt elke dag van mij een mail met een tip, idee, opdracht, inspiratie of instructie. Zo kun je een jaar lang werken aan jezelf op een hele simpele, maar leuke manier. 

Maar denk je; ‘dat is leuk, maar ik heb gewoon nu hulp nodig.’ Dan heb je meer nodig dan dit. Als je eerst even wilt proeven van mij en hoe en wat ik doe, kijk dan even bij mijn masterclass ‘waardevol en krachtig jezelf zijn’.

Wil je niet eerst een masterclass doen, maar gewoon aan de slag gaan met jezelf? Kijk dan bij mijn traject ‘Groots jezelf zijn’. Heb je vragen? Stuur me dan even een mail via info@fierceinfashion.nl want ik ben er om je te helpen hé. En als je dat niet met mij wilt doen is ook prima, maar zoek iemand op die je kan helpen. Want als je jaren zelf gaat zitten ploeteren is dat echt verspilde tijd. Als ik dat over kon doen, had ik dat direct gedaan. Ik wil je dat aanmodderen en geploeter echt besparen. Je zult me dankbaar zijn, geloof me 🙂  

Dit is waarom ik mijn business heb omgegooid. Het was gewoon tijd. Toen ik het eenmaal helder had, nadat ik de impact ervan verwerkt had, ben ik gewoon gegaan. Als je maar blijft uitstellen, daar heb je echt niks aan. Je moet gaan, veranderingen omarmen en die knop omzetten. 

En nu?

Ben jij nu zelf een vrouw die mijn hulp kan gebruiken? Aarzel dan niet om even contact op te nemen. Je zit echt nog nergens aan vast, dan kunnen we gewoon even kennis maken. 

Is dit niet voor jou, maar ken jij iemand die mijn hulp wel kan gebruiken? Wil je ons dan met elkaar in contact brengen? Dan kunnen we zien of het klikt en of en hoe ik haar kan helpen. 

Hik jij zelf ook tegen een verandering aan? Ik zeg doen! Ga gewoon! 

Liefs,

Alieke