Alles voor je gezin

Als moeder zijnde wil je alles wel voor je gezin geven. Zij zijn het aller belangrijkste voor je.

Soms cijfer jij je zelf helemaal weg voor hen. Je zorgt dat zij alles hebben wat ze nodig hebben. En zelf…. ach dat komt later wel.

Dit kun je een hele tijd volhouden zo, maar er komt een punt waarop het niet meer gaat. Je bent leeg. Je hebt al die tijd alleen maar gegeven en gegeven, zonder jezelf wat te geven of jezelf veel te weinig te geven. En dat put uit.

Het borrelt al langer, je bent niet meer die moeder die je graag wilt zijn. Je bent prikkelbaar en geduld is soms ver te zoeken. Iedereen in je gezin voelt het en zo is er niks meer aan.

Als jij dit ervaart dan is het tijd.

Tijd om actie te gaan nemen

Als je niks doet wordt het alleen maar erger. Jij gaat je steeds vreselijker voelen, je baalt van jezelf dat jij je zo voelt. Je wordt boos op jezelf en gaat je schuldig voelen. Ondertussen voelen de anderen in je gezin zich ook steeds minder happy omdat jij niet meer happpy bent en zo beland je in een vicieuze cirkel.

Alleen jij kunt die doorbreken door het anders te gaan doen. Als moeder heb je echt een sleutelrol. Door weer voor jezelf te gaan zorgen en aan jezelf te gaan werken kun je alles omdraaien. Dit kun jij doen om voor heel je gezin weer een fijne situatie te krijgen waarin iedereen zich blij en veilig voelt.

Het geduld is op

Zelf heb ik ook een tijd in zo’n soort situatie gezeten. Ik kan je vertellen dit is verre van leuk. Je kinderen nemen de boosheid die jij van binnen voelt over, waardoor zij boos gaan doen en jij daardoor weer extra getriggerd wordt. Ook wordt de relatie met je partner minder leuk. Mijn man heeft heel veel geduld, maar ook voor hem was er een punt waarop hij aangaf dat ik nu echt met mezelf aan de slag moest gaan om verandering te krijgen.

Zet de verandering in gang

En gelukkig is hier echt wat aan te doen. Het heeft wel een aantal dingen nodig om echt die verandering die jij wilt in gang te zetten.

  • je mag gaan zien wat jij in je hebt
  • je mag leren anders tegen dingen aan te kijken
  • je mag ontdekken wat jij wilt en op welke manier jij dit wilt
  • je mag actie gaan nemen

Ik kan je hierbij helpen. Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om in zo’n soort situatie te zitten. En door mijn opleiding tot persoonlijke kracht coach kan ik jou op een professionele manier helpen om dit om te buigen. Bespaar jezelf en je gezin een hoop frustratie en tijd die je op een veel leukere manier met elkaar kon hebben doorgebracht en neem nu actie.

Hoe dan?

Ik kan je op verschillende manieren helpen. Aan jou de keuze hoe jij het wilt aanpakken:

  • Via 365 dagen persoonlijke kracht. Je krijgt een jaar lang, elke dag een mail van mij waarmee je elke dag aan jouw verandering kunt werken. Ik ga in op 10 verschillende gebieden van persoonlijke kracht. Deze optie is helemaal gratis, maar gaat je zeker resultaat geven als je er mee aan de slag gaat.
  • Via de masterclass ‘Krachtig jezelf zijn’. We gaan in 1 middag ervoor zorgen dat je met andere ogen naar jezelf kijkt. Dat jij door krijgt wat jij in je mars hebt. En dat je ook de kracht die jij hebt in kunt zetten in je leven. Jij kunt stappen gaan zetten na deze masterclass doordat je er nu bewust mee aan de slag kunt. (Dit is een online masterclass in een klein groepje van max. 5 vrouwen.)
  • Via het traject ‘Groots jezelf zijn’. We gaan ruim 5 maanden samen aan de slag om ervoor te zorgen dat jij weer lekker in je vel komt te zitten. Dat jij de vrouw en moeder wordt die jij wilt zijn. Je krijgt meer zelfvertrouwen en je kunt weer genieten van je leven.

Dit is één van de meest waardevolle dingen die je kunt doen voor jezelf en voor je gezin. Ik weet uit ervaring dat als jij als moeder goed in je vel zit en happy bent, dit een heel positief effect heeft op je gezin en relatie.

Waar wacht jij nog op?

Positiviteit en actie nemen, dat zijn de 2 dingen die nu moeten gebeuren!

Positieve groetjes,

Alieke