Houd jezelf niet langer tegen

“Jij bent fierce en sterk, zelfs jij kunt jezelf niet tegenhouden”

Heb jij wel enig idee hoe sterk jij bent? Hoeveel situaties zijn er al niet voorbij gekomen, maar jij bent er nog steeds. Jij blijft doorgaan en laat je niet zomaar tegenhouden. Jij hebt zoveel veerkracht dat je steeds weer terug komt en gewoon weer opnieuw begint of verder gaat vanaf waar je bent. Jij bent niet zomaar een vrouw, nee jij bent echt bijzonder. Jij doet de dingen op jouw eigen manier en jij komt wel waar jij wezen wilt.  

Maar tegelijkertijd, hoe vaak heb jij jezelf al niet tegengehouden? Hoe vaak heb jij jezelf verteld dat jij iets niet kunt? Dat jij niet goed genoeg bent? Dat jij er gewoon nog niet klaar voor bent? En nog wel 100 andere dingen die je tegen jezelf zegt.

Stop met jezelf tegenhouden en ga ervoor

Maar ook al zeg je deze dingen tegen jezelf, er komt een punt waarop je dit helemaal zat bent en er gewoon voor gaat. Elke hobbel die je tegen komt zorgt ervoor dat je op een punt komt waarop je zegt ‘en nu is het genoeg, ik ga er gewoon voor!’

Heb jij nu zo’n punt bereikt? Via een gratis kleurenscan help ik je graag op weg om deze hobbel te tackelen. Je hebt vaak net even een zetje nodig om er weer voor te gaan. Dit is wel het perfecte moment om af te rekenen met bepaalde overtuigingen die je van jezelf hebt en er gewoon voor te gaan. Laat je niet door jezelf tegenhouden.

Neem vandaag nog de eerste stap om af te rekenen met het tegenhouden van jezelf en wordt die fierce vrouw die in je zit. Hoe je dit doet? 

  • Schrijf op wat je tegenhoud. Waar je het aller meest van baalt op dit moment.
  • Als het een overtuiging over jezelf is ga dan na of deze klopt of niet. 
  • Buig deze overtuiging om naar iets positiefs. Bijvoorbeeld van ‘wie ben ik nou dat ik ….’ naar ‘ik ben goed in ….’ En dan vul je op de puntjes hetzelfde in. 
  • Blijf dit net zo lang herhalen totdat jij jezelf overtuigd hebt en jezelf hierdoor niet meer laat tegenhouden. 
  • Is het een situatie daardoor jij je laat tegenhouden? Kijk dan hoe je die kunt veranderen. Wat kun jij doen? En kijk ook wie jou kan helpen. Wees niet bang om om hulp te vragen, een ander doet dit graag voor je. 

Geloof in jezelf

Jij bent het echt waard om voor te gaan. Als jij niet kunt zien dat je bijzonder bent en waar je kracht ligt dan kan ik je helpen met een speciale sessie. Gun jezelf dit, je zult er altijd sterker uit komen dan dat je nu bent. 

Liefs,

Alieke