Vrouwen die in zichzelf investeren bereiken meer

Investeer jij wel eens in jezelf? En dit gaat niet alleen om geld investeren, maar ook en misschien wel juist om tijd.
Neem jij tijd voor jezelf om te groeien en dingen te doen waar jij blij van wordt? Tijd om te reflecteren op wat jij wilt. Ben jij onderweg om de vrouw te worden die je wilt zijn?

Of vind jij het moeilijk om die tijd voor jezelf te nemen? Om gewoon in alle rust te zitten en na te denken over waar je naartoe wilt. Ik heb een opdracht voor je waar je erg blij van gaat worden 馃槉 Ik merk dat veel vrouwen聽 het lastig vinden om die tijd voor zichzelf te nemen. Ik zeg ook niet dat het makkelijk is, het gaat je echt wel serieus wat tijd kosten. Doe het dan gewoon in etappes.

Een moodboard voor mevrouw

De eerste stap die je kunt zetten is het meken van een moodboard voor jezelf waarop jij precies laat zien hoe het eruit ziet als jij die fierce vrouw bent die je wilt zijn. Dus:
聽聽聽聽 聽聽聽 Waar woon je
聽聽聽聽 聽聽聽 Hoe ziet je huis er van binnen uit
聽聽聽聽 聽聽聽 Wat doe je qua werk
聽聽聽聽 聽聽聽 Hoe ziet je werkplek er uit
聽聽聽聽 聽聽聽 Waaraan besteed jij je tijd
聽聽聽聽 聽聽聽 Van welke kleuren wordt je blij (zodat jij je daarmee kunt omringen)
聽聽聽聽 聽聽聽 Hoe zie jij er uit, welke kleding draag je, welke producten gebruik je

聽聽聽聽 聽聽聽 Hoe voel jij je


Het ene is makkelijker zichtbaar te maken als het andere. Je mag natuurlijk ook opschrijven hoe alles dan voor jou is. Als jij namelijk helder hebt waar je naartoe wilt is het veel makkelijker om actie te gaan ondernemen. Maar je moet dus wel de investering van tijd doen om daar te komen.

En dan is het tijd voor actie


Als je dat plaatje helemaal helder hebt kies je 1 ding uit waarmee je wilt gaan beginnen, om dat waar te gaan maken. Je kunt het ding kiezen die de minste moeite kost om te realiseren, zodat je al snel resultaat hebt. Of het ding dat je het liefste waargemaakt wilt hebben, zodat je gelijk met het aller leukste aan de slag kunt.聽

Lukt het je niet zelf om in de actiestand te komen? Of kom je er gewoon niet uit?聽 Plan dan een gratis feel fierce sessie met mij in, dan gaan we er samen mee aan de slag. Wil jeelke week ge茂nspireerd worden om de fierce vrouw te worden die jij wilt zijn? Meld je dan aan voor de Feel Fierce Female inspiratiemail.

Blijf nou niet langer uitstellen en afwachten, maar kom in actie en ga ervoor!

Liefs,

Alieke