6 stappen om een fierce vrouw te worden

Ben jij het zat dat je steeds geleefd wordt? Je wilt gewoon zelf bepalen hoe jij je leven leeft. Jij wilt vol zelfvertrouwen in het leven staan en dit ook laten zien. Jij wilt je kracht en je kwaliteiten in gaan zetten, zodat jij trots kan zijn op jezelf. Je wilt aan je persoonlijke ontwikkeling werken. Jij wilt een fierce vrouw worden! 

Er zijn 6 stappen die je helder moet krijgen voor jezelf voordat je deze transformatie in gang kunt zetten. Ik noem het bewust een transformatie, omdat je er heel anders uit komt dan dat je nu bent. Je gaat groeien in zelfvertrouwen, je weet precies wat je wilt, je wakkert je eigen vuur meer aan, je durft jezelf te laten zien, je draagt de kleding die echt bij je past en waardoor jij je goed voelt. 

De 6 stappen 

  • Wat is een fierce vrouw voor jou
  • Hoe wil jij leven
  • Selfcare, hulp vragen en uitbesteden
  • Wat past bij je qua kleur en kleding
  • Wanneer voel jij je succesvol
  • Wat is jouw kracht en zijn jouw kwaliteiten

Wil je gelijk met deze stappen aan de slag? Vraag dan mijn gratis werkblad ‘hoe wordt ik een fierce vrouw’ aan, en je kunt er direct mee aan de slag. 

Wat is een fierce vrouw

Als je ergens naartoe wilt moet je wel je doel helder hebben. Daarom beginnen we met het bepalen van wat jij een fierce vrouw vind. Schrijf op wat er allemaal bij je boven komt. Daarna ga je kijken hoe jij wilt zijn als fierce vrouw. Schrijf dit duidelijk op voor jezelf, dit is je uiteindelijke doel. 

Hoe wil jij leven

Het gaat niet alleen maar om het eind doel. Juist de weg er naartoe is heel belangrijk. Daarom gaan we nu bekijken hoe jij wilt leven. Hoe wil jij dat je dagelijkse leven is? Waar besteed je tijd aan? Hoe wil je zijn? Wat is voor jou belangrijk? Schrijf dit op zodat het helemaal helder is. 

Selfcare, hulp vragen en uitbesteden

Bij een fierce vrouw denken de meesten aan een sterke vrouw. Maar weet je dat om hulp vragen ook sterk is? Elke vrouw heeft momenten waarop het even niet gaat. De keus is dan blijf je door modderen of vraag je hulp? Wat doet een fierce vrouw denk je? Het inplannen van selfcare is ook belangrijk, want iedereen heeft het nodig om weer op te laden. Bepaal voor jezelf wat jij nodig hebt. En dan uitbesteden, de dingen waar je niet goed in bent of die je niet leuk vind kunt je beter uitbesteden. Jij wordt er niet blij van en dat geeft negatieve energie, dat wil je niet. 

Wat past bij je qua kleur en kleding

Als fierce vrouw wil jij je ook goed voelen in je kleding, maar wat past bij je? Als imageconsultant kan ik daar heel veel over zeggen, maar je kunt ook zelf onderzoek doen. Jij bent waarschijnlijk niet 100% blij met de kleding die je hebt. Maar je hebt wel kleding waar je 100% blij van wordt. Pak die kleding er eens bij en kijk waardoor jij er zo blij mee bent. Is het de kleur, de pasvorm of de details? Zo krijg je voor jezelf helder waar jij blij van wordt en kun je meer van dit soort items toevoegen. Kijk ook in welke kleuren jij je goed voelt en hoe je deze kunt combineren. 

Wanneer voel jij je succesvol

Houdt voor jezelf de komende tijd eens bij wanneer jij je succesvol voelt. Is dat wanneer jij je to-do lijstje hebt afgevinkt, of wanneer jij een nieuwe klant binnen haalt, of wanneer jij voor jezelf op komt of wanneer jij een outfit draagt waarin jij je super voelt. Schrijf alles op, zo wordt je bewust van wat jou een fierce gevoel geeft en kun je daar meer van maken. 

Wat is jouw kracht en wat zijn jouw kwaliteiten

Elke vrouw heeft haar bijzondere combinatie van kracht en kwaliteiten. Door deze te ontdekken, te omarmen en bewust in te zetten groei je als persoon. Je kwaliteiten zijn dingen die voor jou heel normaal zijn. Maak eens een lijstje van de dingen die jij gewoon vanuit jezelf doet/bent. Denk dan bijvoorbeeld aan: goede luisteraar, probleemoplosser, attent, zorgzaam, rustig, oog voor detail, precies, planner, enthousiast, creatief, enz. 

Dit zijn de 6 stappen die je eerst helder moet hebben voordat je op weg kunt om de fierce vrouw te worden die je wilt zijn. Wil je hier mee aan de slag? Vraag dan mijn gratis werkblad ‘hoe wordt ik een fierce vrouw’ aan en begin direct. 

Liefs,

Alieke

 

 

Mag ik je elke week inspireren met mijn Feel Fierce Female inspiratiemail?

Al veel vrouwen mag ik elke week inspireren om de fierce vrouw te worden die ze willen zijn. Wil jij dit niet mislopen? Meld je dan nu aan. Elke maandagochtend krijg je van mij een mail 🙂