Bereik op een rustige manier resultaat en succes en geniet ervan

In de vorige blog heb je ontdekt wat de vuur manier is van je passie volgen. Dit is misschien wat heftig voor je. Maar er zijn nog meer manieren om je passie te volgen.

Het volgen van je passie op een water manier betekent dat je op een rustige manier resultaat en succes bereikt en daar samen van geniet. Watertypes delen graag, ze helpen graag anderen. Zij zijn niet de snelle types die vooral voor zichzelf de zaken goed geregeld willen hebben, maar zij geven echt om de ander. Zij doen liever net even iets meer voor de mensen om hen heen, zodat ze zeker weten dat het goed met hen gaat. Ben jij een watertype

Rustig maar wel doelgericht

Watertypes gaan voor kwaliteit, oog voor schoonheid en detail en doen dat op een volwassen manier, rustig maar wel doelgericht zonder daarbij de ander uit het oog te verliezen. De acties die een watertype doet zijn misschien niet groots en meeslepend, maar ze zetten wel wat in gang. Net als de druppel in de afbeelding bij deze blog, 1 druppel is niet zo groot, maar het zorgt wel voor een rimpeleffect. Bedenk dat de acties die je neemt, hoe klein ook, altijd effect hebben. 

Watertypes gaan voor kwaliteit 

 Wat doet een watertype:

  • ze kent haar eigen kwaliteiten en kan deze goed inzetten
  • ze houdt zichzelf niet klein, maar durft gezien te worden
  • ze staat regelmatig stil bij wat ze al bereikt heeft en kan daar echt van genieten
  • ze heeft een doel en werkt daar op een rustige manier naar toe
  • ze omringt zich met mensen die haar stimuleren om verder te gaan, om door te pakken en haar doelen te bereiken

Herken jij jezelf als een watertype?

Of juist helemaal niet?

Lessen van een watertype

 Wat je kunt leren van een watertype is:

  • weet van jezelf wat je waard bent en laat jezelf zien
  • sta stil bij wat je al bereikt hebt en geniet ervan
  • maak een plan en ga gewoon in je eigen tempo op je doel af
  • omring jezelf met mensen waar je blij van wordt en die je verder helpen

Wat doet een watertype 

Wat is het doel waar jij naartoe wilt werken?

Kleurrijke tip

De kleur die bij het watertype hoort die haar passie wil volgen is bordeaux. Deze kleur kan je helpen om aan de slag te gaan met boven genoemde punten. Draag deze kleur of heb het ergens in je omgeving.

Heb je geen idee wat jouw kwaliteiten zijn en hoe je die in kunt zetten om je doel te halen? Meld je aan voor de masterclass ‘krachtig jezelf zijn’. Je ontdekt dan wat jouw top kwaliteiten zijn en hoe je die in kunt zetten en je krijgt van mij concrete tips mee om direct aan de slag te kunnen.

Blijf niet langer doormodderen, maar neem die actie en doe mee. Een fierce vrouw wordt je niet zomaar vanzelf, je moet er wel wat actie voor nemen. Ben jij daar al klaar voor?

Watertypes volgen hun passie op een rustige manier 

Liefs,

Alieke