Hoe je een duurzaam resultaat krijgt, zodat je lang van je succes kunt blijven genieten

In je reis op weg naar het worden van een fierce female wil je niet elke dag weer op nieuw moeten beginnen. Je wilt door kunnen bouwen op wat je tot nu toe al bereikt hebt. Het is daarom belangrijk dat je op een duurzame manier te werk gaat.

Wil jij op een doordachte manier succes bereiken 

Deze aanpak past heel goed bij aardetypes. Zij bereiken succes op een doordachte manier met een duurzaam resultaat. Ze zijn denkers, plannenmakers, maar ze hebben het ook in zich om in actie te komen. Er moet natuurlijk wel resultaat komen. Dat hoort echt bij ‘rode’ mensen.

Jij kunt deze aanpak ook gebruiken om jouw duurzame resultaat te krijgen.

Hoe zorg je nu voor een duurzaam resultaat?

  • maak een plan met een duidelijk en visueel eindresultaat. Voor de één is beelden verzamelen visueel en voor de ander zijn dat lijstjes (omdat het zo lekker overzichtelijk is), je mag zelf bepalen wat voor jou werkt. Besteed in ieder geval genoeg tijd aan je plan en verken de verschillende opties.
  • bepaal wat voor jou belangrijk is. Deze is heel belangrijk. Je kunt wel gaan voor wat veel anderen doen en willen, maar je moet bedenken wat JIJ wilt en waar JIJ gelukkig van wordt. Niet iedereen wordt er gelukkig van om een digital nomad te zijn bijvoorbeeld. Een plan kun je altijd bijsturen of stoppen, maar dat wat jij belangrijk vind moet er altijd zijn.
  • werk samen met mensen die jouw visie delen en begrijpen wat jij wilt. Je bereikt je plan meestal sneller door de hulp van anderen in te schakelen. Het levert vaak ook weer nieuwe perspectieven op en het is gewoon leuk om met anderen samen te werken 😊
  • wees bereid om te investeren. Als je echt een duurzaam resultaat wilt kun je niet zomaar wat gaan doen. Je moet investeren om het beste resultaat voor jou te krijgen. Bepaal heel goed wat jij zelf wilt doen en wat je door anderen kunt laten doen en besteed dat dan uit.

Als het plan of het resultaat even niet meer zo helder zijn, stop dan even en focus terug op dat wat jij wilt. Kijk of je nog op de goede weg zit of dat je bij moet gaan sturen. Het tussendoor analyseren is heel erg belangrijk in het krijgen van een duurzaam resultaat.

Hoe krijg je een duurzaam resultaat 

Omarm deze aanpak

Wat kun je leren van de aanpak van dit aardetype?

  • een goed en gedetailleerd plan maken met een duidelijk eindresultaat houdt je gefocust op de weg naar je doel
  • bepaal wat voor jou echt belangrijk is en blijf daar op gefocust. Stuur bij als dat nodig is of stop als het echt niet werkt
  • werk samen met anderen, samen bereik je meer en gaat het sneller
  • investeer, maak gebruik van de hulp van anderen. Bepaal goed waarbij je hulp wilt/nodig hebt en investeer daar in

Jij willt veel en doet veel, stel doelen 

Kleurrijke tip

Kun je de kracht van dit aardetype wel gebruiken om een goed plan te maken? Draag dan eens de kleur aubergine of zorg dat je het ergens om je heen hebt. Deze kleur helpt je onderbewustzijn om op deze manier te denken en aan de slag te gaan.

Herken jij jezelf als dit aardetype? Of juist helemaal niet? Welke tip ga jij toepassen?

Dit aardetype is een doordenker met klasse

Wil jij weten welk type jij bent, wat jouw kracht is en hoe je die kracht in kunt zetten om jouw duurzame resultaat te krijgen? Meld je aan voor de masterclass ‘krachtig jezelf zijn’ van volgende week donderdag.

Deze masterclass is typisch zo’n kleine investering die je verder helpt, maak daar gebruik van!

Liefs,

Alieke

PS: Aanmelden voor 365 dagen persoonlijke kracht kan nog steeds. Er doen al veel leuke vrouwen mee. Wil jij elke dag een tip, idee, inspiratie of motivatie krijgen om aan de slag te gaan met datgene waar jij aan wil werken? Twijfel dan niet langer om mee te doen. Het is gratis, je kunt er alleen maar voordeel mee halen als je mee doet.

Feel Fierce Female

Wil jij elke week geïnspireerd worden om de fierce vrouw te worden die jij wilt zijn? Om krachtiger te worden in het maken van jouw eigen beslissingen? Meldt je dan aan voor de Feel Fierce Female inspiratiemail. Ik inspireer je elke week om de actie te nemen om die vrouw te worden die jij wilt zijn. Are you in?