Waarom je niet leeft zoals jij dat wilt

Alhoewel je leven best goed is heb je altijd het gevoel dat er iets mist. Het is niet helemaal zoals jij het zou willen. Je doet leuke dingen, maar er knaagt altijd iets aan je. Je voelt dat het niet helemaal klopt. Maar waarom lukt het dan niet om wel te leven zoals jij dat wilt? 

Je wordt meegesleept door de maatschappij en wat nu als normaal wordt beschouwd. Er worden bepaalde dingen van je verwacht en jij geeft hier gehoor aan. Je moet mee in de ratrace anders val je buiten de boot.

Alles moet sneller, beter en mooier. Ook jij als moeder hebt wel 10 rollen die je moet vervullen. Het liefst ook nog op een perfecte manier als het even kan.

We worden geleefd in plaats van dat we echt léven. We zijn onszelf ergens onderweg kwijt geraakt en het is best lastig om dat te veranderen. Maar het is niet onmogelijk, het vraagt alleen wel lef…

Je leeft niet hoe jij wilt omdat je niet meer vanuit je kern leeft. Je bent afgeleid door alles om je heen en daardoor klopt het niet meer. 

Vind jezelf terug

De aller eerste stap die je mag nemen om hier verandering in te brengen is om jezelf terug te gaan vinden. Of jezelf te zien en te omarmen zoals je bent. Jij bent een mooi mens en dat mag je ook zien van jezelf. 

Ik weet dat het voor de meesten van ons moeilijk is om onszelf te zien, te waarderen en te omarmen zoals we zijn. We hebben meestal geen duidelijk beeld van wat er allemaal in ons zit. Bij een ander zien we het wel, maar van onszelf? 

Ik kan je kennis met jezelf laten maken in kleur. Hiervoor gebruik ik de persoonlijke kracht test. Deze is totaal anders dan alle andere tests die je ooit gedaan hebt. En de uitslag laat je heel precies zien wie jij bent. Hoe mooi en waardevol jij bent. 

Pak je eigen leven terug

Als jij deze blog leest betekent dit dat jij ook iets mist in je leven. Of dat jij je leven op een andere manier wilt gaan leven. Hoe mooi dat je hier bij mij bent uit gekomen 🙂 

De weg naar het gaan leven zoals jij dat wilt begint bij jezelf. Ga terug naar de kern, dat ben jij. En van daaruit kun je verder werken aan hoe jij wél wilt leven. Ik help je heel graag tijdens dit proces. Het is zoveel fijner om het samen te doen dan alles in je eentje uit te moeten zoeken. 

Misschien kan ik je helpen via ‘kracht en verlangen’ of via ‘jouw blauwdruk, jouw leven’. Of misschien wil je dit in je eentje oppakken. Aan jou de keuze. Maar als je niks doet blijft het zoals het is en dat zal je ook niet gelukkiger maken. 

Dus pak je leven terug. Maak ervan wat jij wilt en durf het op jouw manier te doen.

Ik gun jou een prachtig leven dat helemaal is zoals jij dat wilt. Ga ervoor! 

Liefs, 

Alieke