Kom emotioneel in balans en ervaar harmonie

Elke dag van ons leven hebben we te maken met emoties, sommige leuk en sommige minder leuk. Emoties zijn prachtig, maar ze kunnen ook ingewikkeld en lastig zijn. In dat geval zou het fijn zijn om meer de controle over je emoties te hebben, zodat je meer harmonie en balans ervaart. 

Gelukkig is daar aan te werken, zodat je je leven een positieve wending kunt geven. Emoties openen de deur naar je ontwikkeling. Je kunt er heel bewust aan werken door met jezelf aan de slag te gaan, maar je kunt ook aan je emoties werken zonder dat je hersenen daarbij betrokken zijn. Hoe fijn is dat! 😀 

Met Altearah bied ik jou de mogelijkheid om zonder tussen komst van je hersenen, je ratio, met je emoties aan de slag te gaan en een positieve wending aan je leven te geven. De producten van Altearah maken gebruik van aroma-, kleur- en geurtherapie. 

Aromatherapie

Aromatherapie gebruikt etherische oliën voor fysiek en psychologisch welzijn. De specialisten van Altearah stellen zorgvuldig alle plantenextracten samen tot een actieve stof die je in de producten terug vind. Het is wetenschappelijk bewezen dat etherische oliën krachtige psycholigische, energetische en psycho-emotionele werkingen hebben. Je kunt ze preventief gebruiken of als een behandeling. 

Sommige mensen vinden aromatherapie altijd iets zweverigs hebben. Hier in Nederland wordt het ook niet door dokters aangeraden/voorgeschreven, maar alle wetenschappelijke bewijzen zijn er dat het echt werkt. In Frankrijk kun je er een 4 jarige studie in doen. Ik denk dat we ons meer open mogen gaan stellen voor een meer natuurlijke aanpak van allerlei dingen. 

Als je de producten gebruikt voor op je huid moet de etherische olie eerst via je huid naar binnen en kan zich dan in ongeveer 20 minuten door je hele lichaam verspreiden. Door beide te combineren kun je dus een hele dag door het effect ervaren. 

Altearah chromotherapie

Kleurtherapie

Dit wordt ook wel chromotherapie genoemd. Kleuren zijn overal en we voelen ons instinctief verbonden met kleuren en zoeken ze elke dag op door ze te dragen of ernaar te kijken. Ze trekken de aandacht en blijven hangen om ons in evenwicht te brengen, te voeden, energie te geven of te kalmeren.  Ik vind het fascinerend hoe kleuren werken. Tijdens kleuranalyses of blauwdruk gesprekken hoor ik heel vaak waarom iemand een hekel heeft aan een bepaalde kleur. Daar zit altijd een bepaalde herinnering en/of emotie aan gekoppeld. Door een positieve benadering is dat altijd op te lossen, maar het heeft wel tijd nodig. 

Altearah gebruikt 45 etherische oliën om de effecten van 14 kleuren weer te geven. 

Geurtherapie

Dit wordt ook wel olfactotherapie genoemd, maar ik houd het bij de makkelijke benaming 🙂 Geurtherapie is erg krachtig, het werkt namelijk bijna direct. Je snuift een geur op en hop, het gaat gelijk je hypofysen in. 

Vroeger gebruikten ze vooral wierook op deze manier. Later kwam daar parfum voor in de plaats. 

Je reuk geeft je heel veel informatie, je kunt gevaar ruiken als er bijvoorbeeld brand is. Je ruikt of je eten nog wel goed is. Maar ook onbewust ruik je veel, bijvoorbeeld vruchtbaarheid, gezondheid en geslacht. We laten ons meestal door onze ogen lijden, maar als je geblinddoekt mensen ontmoet kun je ook al heel wat vast stellen. 

Wil jij weer emotioneel in balans komen en harmonie ervaren? Ga met jezelf aan de slag via je blauwdruk en combineer dit met de producten van altearah. Wil je eerst meer info, dan mag je me altijd mailen. 

Een paar bonus tips om je op weg te helpen: 

  • Wees eerlijk met jezelf, hoe is het met je? Op welk gebied ervaar jij veel emoties? 
  • Waar loop je steeds weer tegenaan? Hoe kun je dit positief bekijken? 
  • Aan welke kleur heb jij nu veel behoefte? Laat het me weten dan vertel ik jou waar die kleur voor staat, zodat je ermee aan de slag kunt. 

Ben je wel nieuwsgieirg naar de producten van Althearah én naar mijn werk als persoonlijke kracht coach? Kom dan naar de online welzijnsavond en ervaar de producten en ga aan de slag met het ontdekken van de beste versie van jezelf. 

Liefs, 

Alieke