Zijn jouw dromen wel van jou?

Ik vraag je dit omdat ik de laatste tijd iets raars heb ontdekt. Het zit namelijk zo, het blijkt dat ontzettend veel mensen ineens dezelfde droom hebben. Van alle dromen die je kunt hebben, komen er een paar hele specifieke dromen steeds weer voorbij. Bij mij gaat er dan een alarmbelletje af. Hoe kan dit? Waarom is dit? 

Kijk je deze blog liever als video? Dan kan dat hier

En daarom wil ik je gelijk de vraag maar stellen of jouw dromen wel van jouw zijn. Want ik krijg het gevoel dat het nu heel makkelijk is om mensen dezelfde droom te laten hebben. Met alle gevolgen van dien. Jij wordt afgeleid door een droom die misschien wel niet jouw echte droom is. 

Ik zal 2 specifieke dromen noemen die ik heel vaak zie, dat zijn:

  • financieel onafhankelijk zijn
  • reizen

Je maakt mij niet wijs dat je deze dromen nog nooit voorbij hebt zien komen. En misschien heb jij ze wel tot jouw droom gemaakt. Het lijken mooie dromen te zijn, maar ze kunnen in de weg staan van jouw echte dromen. 

Daarom is het slim om eens stil te gaan staan bij mijn vraag of jouw dromen wel van jou zijn. Misschien kom je er wel achter dat je toch een andere droom hebt dan je dacht te hebben. Maar het kan ook zijn dat je niet precies weet wat nou eigenlijk je droom is. Dat maakt het niet makkelijker. 

Als jij bij die laatste groep hoort wil ik je uitnodigen om eens te kijken of mijn masterclass ‘Krachtig jezelf zijn’ wat voor je is. In deze masterclass ga je ontdekken wat jouw aller grootste kracht is. Hierdoor wordt de eerste stap gezet naar het bouwen aan je zelfvertrouwen. Maar ik deel ook met je op welk terrein jouw droom ligt. Dan weet je misschien wel direct wat jouw droom is. Je hebt dan in ieder geval een goede leiddraad om jouw droom te gaan ontdekken. 

Je hoort tegenwoordig zoveel via social media en het is zo snel gebeurt dat je dingen gaat overnemen. Maar ik ben ervoor om kritisch te blijven kijken naar wat echt van jou is en wat niet. Blijf dicht bij jezelf, want je zit zomaar ineens op een andere route dan je gedacht had. 

Ik leer ‘mijn’ fierce vrouwen altijd om hun eigen weg te kiezen en te gaan. Wat een ander denkt, vindt of heeft meegemaakt is van hen en niet van jou. Dat wil ik jou ook meegeven. 

Wees jouw eigen fierce versie. 

Alieke

Feel Fierce Female

Feel Fierce Female

Ontvang elke week mijn inspiratiemail zodat jij aan jezelf kunt blijven werken. Met handige tips, inspiratie en persoonlijke verhalen.