Simpel leven als fierce vrouw 

Tegenwoordig moet je altijd grootse doelen hebben waar je naartoe werkt. Hoe grootser hoe beter lijkt het wel. Je maakt een visionboard met al je dromen erop en je manifesteert zo alles. Het lijkt zo mooi, maar dit principe zorgt er wel voor dat het nooit genoeg is. Je hebt altijd weer nieuwe dromen. Waarom houden we het niet gewoon simpel

Simpel maar geen meuk

Ik had voor mijzelf ook al grote doelen bepaald, maar nu merk ik dat ik daar uiteindelijk toch niet zo blij van wordt als dat ik dacht. Ik heb ontdekt dat ik liever een simpel leven heb, een leven waarin ik zelf bepaal wat ik wel en wat ik niet doe en ook hoe ik die dingen doe. Een leven waarin ik de dingen die ik belangrijk vind toe laat en een leven waarin ik mijn eigen kwaliteiten in kan zetten. 

Een simpel leven betekent niet dat je maar met oude meuk genoegen neemt. Ik houd van mooie spullen van goede kwaliteit, maar dat betekent niet dat ik alles koop en dat het het duurste van het duurste moet zijn. Ik kijk wat ik echt nodig heb. Een simpel leven vraagt ook niet om veel spullen, juist niet. Hoe minder je hebt, maar de spullen die je hebt mogen wel mooi zijn, hoe fijner jij je voelt. 

Tevreden is het toverwoord 

Ik wil een leven leiden waarin mijn gezin en ik gezond en gelukkig zijn, dat we een fijn huis hebben met de spullen die we nodig hebben en dat we tevreden zijn met wat we hebben. Niet altijd maar nieuwer, beter, sneller en luxer. 

Ik vind het belangrijk dat mijn kinderen mee krijgen dat ze op hun eigen gevoel mogen vertrouwen, dat ze creatief mogen zijn (laat ze maar eens zelf wat oplossen), dat het fijn is om anderen te helpen op wat voor manier dan ook en dat relaties opbouwen met anderen heel fijn is. 

Wordt fierce en leef op jouw voorwaarden

Om de fierce vrouw te worden die je wilt zijn vraag ik je ook wat je graag wilt. Ik bedoel dan:

  • hoe wil jij je leven leiden?
  • Wat wil jij in je dagelijkse leven?
  • Wat is belangrijk voor jou?

Het is prima om af en toe groots te dromen, maar het is belangrijker om nu al te leven zoals jij dat wilt. En dat is niet groots, maar heel gewoon.

Een fierce vrouw die weet wat haar kracht en kwaliteiten zijn en ze kan ze inzetten om te leven zoals zij dat wil. Ze weet ook hoe zij kan uitstralen wie ze is en wat ze wil, wat haar nog meer kracht geeft.

Wat wil jij graag anders in je dagelijkse leven dat je nu nog niet hebt/doet?

Wil je hier eens met mij over sparren? Boek dan een gratis feel fierce sessie

Wil je liever zelf beginnen met uitvogelen wat jij wilt? Vraag dan het gratis werkblad ‘hoe wordt ik een fierce vrouw’ aan. 

Liefs,

Alieke

Mag ik jou inspireren om de fierce vrouw te worden die je wilt zijn? 

Elke week mag ik al heel veel vrouwen inspireren om de fierce vrouw te worden die ze willen zijn. Als jij dit ook graag wilt, schrijf je dan in voor mijn Feel Fierce Female inspiratiemail. Elke maandagochtend krijg je van mij een mail, zodat je vol inspiratie de week in kunt.