10 free nagellak voor mooie verzorgde nagels

Wordt jij ook zo blij van mooie verzorgde nagels? Het geeft toch net even wat extra’s en het zorgt voor het gevoel dat je een fierce vrouw bent. Je vind overal de mooiste kleuren nagellak, maar wist je dat er veel hormoonverstorendestoffen in nagellak zitten? Je bent het beste af met een 10 free nagellak. 

Wat zijn en doen hormoonverstorendestoffen

Deze stoffen gedragen zich in je lichaam als hormonen óf ze blokkeren de werking van je hormonen. Hierdoor kan je hormoonhuishouding verstoord worden en dit kan schadelijke effecten hebben op je zenuwstelsel en je imuunsysteem. En dat willen we liever niet. In de nagellakken die 10 free zijn zitten de 10 gevaarlijkste stoffen niet in. Dit zijn:

  • tolueen
  • formaldehyde
  • dibutylftalaat
  • formaldehydehars
  • parabenen
  • xyleen
  • kamfer
  • hars
  • styreen
  • benzofenon

Het alternatief, 10 free nagellak

Zelf ben ik opzoek gegaan naar een make-up merk dat natuurlijk, biologisch, vegan en dierproefvrij is. Ik ben uitgekomen bij het merk ZAO. De producten zijn ook nog eens navulbaar en het ziet er prachtig uit. 

Nagellak kan nooit natuurlijk zijn omdat het anders niet blijft zitten. Maar je kunt er wel voor zorgen dat de 10 meest hormoonverstorendestoffen er in elk geval niet in zitten. 

Dit zijn de 10 free nagellaken van ZAO

Nog meer moois

Ik ben niet alleen voor de nagellak met ZAO gaan werken. Zelf heb ik een huid die af en toe wat naar eczeem neigt, veel andere make-up merken deden niet veel goeds voor mij. Deze producten kan ik gewoon gebruiken ook al heb ik ergens een plekje eczeem. 

Er is natuurlijk nog meer meer mooie make-up van ZAO. Je kunt alles hier bekijken. De prijzen van de producten vind je hier. Voor bestellingen kun je mij mailen via info@fierceinfashion.nl of maak een afspraak om langs te komen om de producten te proberen. 

Niet alleen maar buitenkant

Het is fijn om te zorgen dat je er mooi verzorgd uit ziet, maar er is wel meer dan alleen een mooie buitenkant. Vind jij het belangrijk om te zorgen voor een mooi en kloppend totaal plaatje? Met andere woorden, wil jij de fierce vrouw worden die jij graag wilt zijn? 

Een fierce vrouw die haar kracht en kwaliteiten kent en die inzet om te leven zoals zij dat wil. Een fierce vrouw die weet wie ze is, wat ze wil en dit ook laat zien aan de buitenkant? 

Als dit precies is wat jij zoekt, vraag dan mijn gratis werkblad ‘hoe wordt ik een fierce vrouw’ aan, dan kun je er mee aan de slag. 

We gaan voor mooi, maar dan wel op de beste manier 🙂 

Liefs,

Alieke