Je basisvorm bepaalt welke kleding bij je past (deel 2)

Vorige week heb ik je al vertelt over de basisvormen ‘recht’ en ‘rond’. Je basisvorm bepaalt mede welke kleding goed bij je past en is daarom dus erg belangrijk. Als jij het lastig vind om de kleding te vinden die je echt mooi staat, dan is dit precies wat je nodig hebt. Ik heb een hele handige gratis checklist gemaakt voor je waarop je gelijk kunt zien wat bij je past. Het vinden van de juiste kleding wordt hierdoor veel makkelijker voor je. 

Kijk je liever video dan dat je leest? I got you, in deze video vertel ik je meer over de types die niet helemaal recht of rond zijn. Lees je liever? Lees dan onder de video verder. 

De recht/ronde basisvorm

De vorige keer heb ik je vertelt over de rechte en de ronde basisvormen, maar er zijn natuurlijk ook veel vrouwen die niet helemaal recht of rond zijn. En daarom vertel ik je nu wat je dan moet doen. 

Als jouw schouders recht zijn, maar je hebt een ronde kaaklijn dan heb je een recht/ronde basisvorm. Je kiest dan vooral voor de rechte kant van de checklist en je voegt daar 1-2 dingen van de ronde kant bij. In mijn vorige blog vind je waar je dan uit kunt kiezen. 

De rond/rechte basisvorm

Zijn juist je schouders meer afhangend (rond) en heb je een rechte kaaklijn? Dan heb je een rond/rechte basisvorm. Nu kies je vooral voor de ronde kant en voeg je daar 1 of 2 dingen aan toe van de rechte kant. Kies niet meer dan 2 dingen anders wordt het te recht voor je. 

We gaan voor balans

Wij als mensen houden van balans. Ons onderbewustzijn is hiernaar op zoek. Daarom vinden we het ook niet staan als iemand kleding aan heeft die niet bij haar past. Het klopt dan niet met je lichaam. Het is dus hele waardevolle info die ik hier met je deel en hier kun je gebruik van maken. 

Als jij ervoor zorgt dat je voor het oog in balans bent, dan wordt je aantrekkelijker voor mensen. Ze zien je dan eerder als betrouwbaar en ze willen contact met je leggen. Denk je dat dit handig is als je gaat netwerken? Ik denk het wel 🙂 Maak dus gebruik van de info die ik je geef en kijk heel bewust welke kleding je draagt. Een 1e indruk wordt volledig door het onderbewustzijn gemaakt en die kun je zo op een positieve manier beïnvloeden. 

Jij voelt je mooier

Tot nu toe heb ik het vooral over wat hoe het op een ander overkomt gehad, maar dit heeft ook invloed op hoe jij je voelt. Als jij de kleding draagt die bij je past voel jij je veel fijner. Pak je favoriete item er maar eens bij. Als je mijn checklist hebt gedownload kun je precies zien in welke categorie dit item valt en waarom jij het dus zo graag draagt. Doe dit ook vooral voor jezelf, zodat jij je goed voelt en meer zelfvertrouwen krijgt. 

Lukt het je niet om uit te vogelen wat je basisvorm is en welke kleding bij je past? Stuur me even een mail via info@fierceinfashion.nl en ik help je gratis en vrijblijvend, zodat jij weer verder kunt. 

Liefs,

Alieke

Mag ik je elke week inspireren met mijn Feel Fierce Female inspiratiemail?

Al veel vrouwen mag ik elke week inspireren om de fierce vrouw te worden die ze willen zijn. Wil jij dit niet mislopen? Meld je dan nu aan. Elke maandagochtend krijg je van mij een mail 🙂