Volg je passie op een vuur manier

Je passie volgen, dit heb je waarschijnlijk al vaak zat voorbij horen komen. Maar heb jij al helder wat jouw passie is?

Je passie is iets dat je heel erg graag doet. Dit kan je werk zijn, maar ook een hobby. Misschien heb jij 1 ding dat je heel erg graag doet, maar het kan heel goed dat jij meerdere dingen hebt die je vol passie doet.

Ik ben ook zo iemand die meerdere dingen erg leuk vind, maar ik merk dat het altijd weer terug cirkelt naar mensen helpen. Dat helpen doe ik het liefst op een kleurrijke en praktische manier.

Als jij ook meerdere dingen leuk vind, is het slim om 1 of 2 dingen te kiezen waar je nu mee bezig gaat. Als je alles tegelijk wilt doen is het veel te veel en wordt je gefrustreerd omdat je niet genoeg tijd aan die dingen kunt besteden omdat het er te veel zijn.

Dit is echt een uitdaging voor je en voor mij ook 😊

Er zijn verschillende manieren om je passie te volgen.

Ben jij een vuurtype 

Voor de één is dat op een rustige, doelgerichte manier, voor een ander op een strategische manier, maar vandaag wil ik je meer vertellen over de vuur manier van je passie volgen.

 Vuur types zijn snel, daadkrachtig en resultaat gericht. Als zij hun passie volgen doen ze dat vol focus.

 Wat doen zij dan?

  • Ze maken van hun droom een glashelder doel
  • Ze blijven continue actie nemen (hoe klein ook)
  • Ze laten zich coachen om het beste in hun naar boven te halen

 Herken jij jezelf als een vuur type?

Of juist helemaal niet?

Een vuurtype volgt haar passie 

Doe het op jouw manier 

Je kunt er in ieder geval wel van leren. Je mag het gewoon op je eigen manier doen.

 Als jij een droom hebt, maak dit dan zo helder en concreet mogelijk.

Schrijf voor jezelf alle acties op, ook die acties die maar zo klein en onbeduidend lijken. Dit kun je weer in een logische volgorde zetten en zo heb je al een heel plan om te komen bij je doel.

En zoek een maatje of een coach die jou helpt om ook echt die acties te doen en het beste van jezelf naar boven te halen.

Wat doet zij dan - vuurtype

Kleurrijke tip

De kleur die je kan helpen bij dit proces is rood, fel rood. Zorg dat je het om je heen hebt ook al is het maar in een klein voorwerp. Je mag het natuurlijk ook aantrekken dan wordt het nog krachtiger. Wil je dus op deze doelgerichte en gefocuste manier bezig met je passie? Draag dan rood. 

Heb je hierbij even een goed begin nodig? Of vind jij het gewoon lastig om je doel helder neer te zetten? Meld je dan aan voor de masterclass ‘krachtig jezelf zijn’. Je gaat ontdekken wat jouw manier is (of je een vuurtype bent of niet) en we gaan een helder doel neerzetten voor datgene waar jij mee aan de slag wilt.

 Wil je liever stapje voor stapje naar je doel toewerken? Meld je dan aan voor 365 dagen persoonlijke kracht. Je kunt op je eigen tempo steeds een stapje doen.

 Wat is jouw droom waar je graag naartoe wilt werken?

Liefs,

Alieke