Er is iets nieuws… een e-zine van Fierce in Fashion!

Het idee voor een e-zine kreeg ik begin september. Ik zat aan de keukentafel te worstelen met het schrijven van een nieuwsbrief. Want je weet natuurlijk dat elke ondernemer een nieuwsbrief heeft en dit moet je eigenlijk wel elke week versturen (bleh) Je krijgt dan echt van die niets zeggende nieuwsbrieven in je mailbox waarvan je denkt ‘leuk voor jou, maar waarom stuur je mij dit?’

En ineens ging er een lampje bij mij branden. Ik ga een e-zine maken! Op deze manier kan ik meer met jullie delen dan alleen maar mode gerelateerde onderwerpen. 

Een duurzame twist

Het e-zine maak ik speciaal voor vrouwen die het leuk vinden om over mode, beauty en lifestyle te lezen, maar dan wel met een duurzame twist. Duurzaamheid vind ik erg belangrijk. Het gaat er niet om dat het gelijk helemaal perfect en volop doorgevoerd moet zijn in je leven. De mode-industrie is de op één na vervuilendste industrie in de wereld, dus als we allemaal een beetje doen dan scheelt dat al! Ik laat je leuke merken zien die duurzame kleding hebben of andere duurzame producten verkopen. 

Een e-zine met inhoud

In het e-zine vind je artikelen over mode, bijvoorbeeld trends en tips voor kleding en kleur. Ook is er elke maand een aanbieding van het make-up merk ZAO en krijg je tips over make-up en zie je als eerste de nieuwe producten. En lifestyle artikelen met o.a. een interview met een inspirerende vrouw en duurzame (kleding) merken. 

Doe jij mee?

De aller eerste editie komt morgen uit. Als jij benieuwd bent naar mijn e-zine schrijf je dan in. Het e-zine komt elke maand uit en verder krijg je geen spam 🙂 

Maar dit e-zine is niet het enigste…. Er staat een hele community achter! Je kunt je namelijk ook aanmelden voor de community waar we de artikelen verder gaan bespreken en waar je ook echt feedback van mij krijgt op vragen e.d. 

Je kunt hier contact leggen met andere vrouwen en we kunnen van elkaar leren en elkaar inspireren. Doe jij ook mee?

Ik zou het super vinden als jij ook mee doet! En misschien ken jij nog wel meer vrouwen die dit ook heel leuk zouden vinden. Ik hoop je te zien in de community.

Liefs,

Alieke