Kleding inspiratie voor de O-vorm / het appelfiguur

Heb jij als lichaamsvorm de O-vorm, ook wel een appelfiguur genoemd? Dan is deze kleding inspiratie voor jou. Weet je niet of jij de O-vorm hebt? Hier ontdek je het.
Met deze lichaamsvorm mag je er op letten dat je kleding ronde vormen en soepele materialen heeft. Via de link hierboven lees je nog meer tips voor deze lichaamsvorm.

Kleding inspiratie O-vorm beige en blauw

Deze outfit heeft zachte, lichte kleuren. Als jij een licht kleurtype bent zal dit je erg mooi staan, zeker als je ook nog eens blauwe ogen hebt. 

Deze broek heeft rechte pijpen, hierdoor krijgen je benen wat meer volume zodat het beter in evenwicht is met je bovenlichaam. 

Een tuniek werkt ook altijd goed voor jouw figuur. Deze is licht (denim) blauw met ruches langs de kraaglijn. De mouwen worden bij de boord gerimpeld wat een mooi rond effect geeft, perfect voor jou. 

Je kunt ervoor kiezen om een gilet over de tuniek te dragen. Lekker warm als het koud is. Een jasje met ronde vormen kan natuurlijk ook voor als het wat netter moet zijn. 

De laarsjes hebben een rits aan de achterkant. Ze zijn van imitatiesuede gemaakt en de neus is lak. Door die twee materialen te combineren wordt het bijzonder. 

Het tasje brengt de kleuren, beige en blauw, samen. 

Kleding inspiratie O-vorm met jurk en vestje

Deze outfit is weer heel anders. Deze keer een mooie vrouwelijke jurk. Net onder de borst is het wat smaller  wat de illusie van een taille wekt. Verder valt het lekker los en soepel.

Omdat de mouwen doorzichtig zijn en niet zo warm heb ik er een mooi vestje bij gezocht. De kleur haalt het lekker op. De ruche langs de halslijn werkt goed voor jouw ronde lichaamsvorm. 

Ook als het kouder is kun je deze outfit dragen. Doe er een warme majo of legging onder met deze laarzen en je kunt wel wat kou trotseren. 

Dit tasje is van leer gemaakt, maar heeft mooie ronde vormen en past goed bij deze outfit. 

Kleding inspiratie O-vorm palazzo broek

Ik heb hier weer een hele andere optie voor je. Een palazzo broek met een printje. Door het printje op je onderkant te dragen krijg je daar wat meer volume, wat weer voor meer balans zorgt. 

Hierboven heb ik een mooie top gekozen in een teracotta kleur. Het heeft wat wijde mouwen en daarop zit broderie. Dat geeft een interessant detail aan de top. Het valt verder soepel naar beneden. je kunt zelf kiezen of je het in je broek draagt of niet. 

De ketting haalt het zilvergrijze uit de broek wat naar boven en zo wordt de aandacht weer naar je gezicht getrokken. 

Om het verder rustig te houden heb ik voor grijze korte laarsjes gekozen. Wel weer met een bijzonder detail door de uitsnijding op je enkel. 

Wat is jouw favoriet?

Van al deze items is er vast wel één die er voor jou uitspringt. Ik heb alles voor je gelinkt dus je kunt kijken of het nog (in jouw maat) te krijgen is. Elke week inspireer ik je weer met nieuwe kleding inspiratie. Wil je niks missen? Schrijf je in voor mijn Feel Fierce Female inspiratiemail

Weet je van jezelf nog niet wat jouw lichaamsvorm is? Ontdek het via de gratis check je basis checklist

Inspirerende groetjes, 

Alieke