Leven na een burn-out

Als je nog midden in een burn-out zit denk je dat het nooit meer goed komt. De klachten kunnen heel erg heftig zijn waardoor het lijkt alsof het eindeloos gaat duren. Toen ik een burn-out had, alweer 10 jaar geleden, voelde het voor mij precies zo. Ik kan je vertellen er is leven na een burn-out! 

Voorkomen is beter

Misschien heb jij het gevoel dat je tegen een burn-0ut aanzit. Heb je allerlei vage klachten en slaap je slecht? Dit zijn allemaal tekenen dat er iets aan de hand is. Maak een afspraak met je huisarts en bespreek hoe jij je voelt met hem of haar. Door op tijd aan de rem te trekken voorkom je een echte burn-out en kom je er makkelijker en sneller weer bovenop. Wil jij graag weten wat jij nodig hebt om je goed in je vel te voelen, zodat je een burn-out voor bent? Ik kan je hierbij helpen via een persoonlijk poweradvies

Herstel is mogelijk

Ook als je al een burn-out hebt is herstel zeker mogelijk. De weg naar herstel verschilt per persoon, maar uiteindelijk kom je er wel. Sommigen zullen ook helemal herstellen en anderen net niet helemaal. Ik merk zelf dat ik na mijn burn-out veel minder kan onthouden (en nu na 3 zwangerschappen nog minder 😀 ) en ook ben ik sneller overprikkelt. Maar hierdoor heb ik geleerd om op tijd mijn grenzen aan te geven. En ook dat ik niet alles voor iedereen hoef te onthouden, dat kunnen ze prima zelf. Hierdoor voel ik me een stuk vrijer en dat voelt heerlijk. 

Meer vrijheid, plezier en genieten in en van je leven

Neem rustig de tijd om te herstellen van je burn-out en pak de hulp die je kan krijgen. Ik was (uiteindelijk) heel erg blij met de psycholoog en medicijnen die ik kreeg. Hierdoor ben ik er veel sneller weer bovenop gekomen en wist ik ook dat ik niet gek aan het worden was. Blijf niet alleen ploeteren, maar accepteer de hulp.  

Wil jij nu meer vrijheid, plezier en genieten in en van je leven? Dan is het tijd om te kijken hoe jij in elkaar zit en wat je precies wilt. We kunnen dit samen bekijken tijdens een gratis boostsessie of je kunt er zelf mee aan de slag via mijn e-book

Zorg goed voor jezelf en geniet van je leven! 

Heb jij een tip voor iemand die nog aan het herstellen is? 

Liefs,

Alieke